Pazarspor şokta

Eyüpspor yenilgisiyle küme düşme korkusunu derinden hissetmeye başladılar

PAZARSPOR-RİZESPOR 31.03.2014 22:31:38 55 0
Pazarspor şokta
Teknik Direktör Çelik, “Üç haftadır mağlup oluyoruz ancak böyle gitmeyecektir. Gereken önlemleri alıp daha iyi olacağız” dedi

ÖZÜR DİLİYORUZ

Ligde son haftalardaki kötü gidişine önceki gün sahasında konuk ettiği Eyüpspor’a da mağlup olarak ‘dur’ diyemeyen ve yeniden ateş hattının içerisine giren Pazarspor’da moraller bozuk. Mavi-Beyazlı ekibin teknik direktörü Hasan Çelik, Eyüpspor karşısında sahadan beklemedikleri bir yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi. Bu yenilgiden ötürü taraftarlarından özür dilediklerini ifade eden Çelik, “Üç haftadır mağlup oluyoruz ancak böyle gitmeyecektir” dedi.

HER MAÇ BİR FİNAL

Çelik, “Rahat bir pozisyondaydık kendi kendimizi sıkıntıya soktuk. Kalan tüm maçlarımız final niteliğindedir. Alacağımız 8-9 puan ile çok rahat bir şekilde yolumuza devam ederiz. Eyüp karşısında yediğimiz basit bir gol bizi olumsuz etkiledi. Ancak bundan sonra futbol değil puan önemli ve istediğimiz puanları almak için elimizden geleni yapacağız. Gereken önlemleri alıp önümüzdeki haftalarda daha iyi olmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor