Pazarlı sporcu Avrupa 2’ncisi oldu

Rize’nin Pazar İlçesinden Ümit Eren Yılmaz(17), büyük bir başarıya imza atarak Milli Forma ile Moldova’da düzenlenen Bilek Güreşi yarışmasında Avrupa 2.si olarak Türk Bayrağını dalgalandırdı.

SPOR 21.06.2023 10:14:12 631 0
Pazarlı sporcu Avrupa 2’ncisi oldu

Sağ ve Sol kolda yarışmalarda dereceler alan Pazarlı genç sporcu yaşı kadar madalya toplamanın mutluluğunu yaşıyor.

Pazar ilçesinde FORM FİTNESS spor salonunda her gün çalışmalarına aralıksız devam eden Pazarlı sporcu hedefinin dünya şampiyonasında derece almak olduğunu söyledi.

1,5 sene gibi kısa bir sürede yoğun ve tempolu çalışma sonucunda elde edilen Avrupa 2.liği serüvenini Pazarlı sporcu Ümit Eren Yılmaz şu şekilde anlattı:

ARKADAŞLARIMIN ISRARI İLE BU SPORA BAŞLADIM

“Okulda arkadaşlarım beni bu spora yönlendirdi. Önce Rize’de okullar arası yarışmalara katıldım.13 madalya kazandım. Ardından Kulüpler arası yarışmalara katılarak 2 madalya da bu yarışmalarda kazandım.”

AVRUPA SERÜVENİM VE 2.LİK MADALYAM

Yaklaşık 3 ay önce Ankara’ya giderek Milli takım seçmelerine katıldım. Burada derece alarak Milli Takım sporcusu oldum. Moldova’da yapılan Avrupa Şampiyonasında 2.ci olarak Türk bayrağını göndere çektirip dalgalandırdım. Çok mutluyum. Toplamda 15 madalya kazanan ender sporculardan biri oldum. Bu seviyeye gelmeme öncülük edenlere teşekkür ediyorum”.

FORM FİTNESS spor salonu işletmecisi ve çalıştırıcı Bayram Parlak “sporcumuzun başarısından dolayı çok memnun olduk. Bizim gençlerimize sahip çıkıldığında neleri başaracaklarının örneklerini daha önce olduğu gibi Eren kardeşimizle bir kez daha göstermiş olduk. Genç yetenekleri spor salonlarına davet ediyoruz. Her türlü imkânları kendilerine sunarak elimizden geldiği kadar da yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI