Pazar'dan Günaydın'da resmen aday aday oldu.

AK Parti`ye Müracaatlar Devam Ediyor.

SİYASET 22.10.2013 17:51:51 169 0
Pazar








Şimdiye kadar AK Parti Rize İl Başkanlığına yapılan müracaatlara bugün de üç yeni müracaat eklendi.

Ali Fuat Çakmakçı Muradiye Belde Belediyesi, Nevzat Civelek Çaykent Belde Belediyesi ve İlhami Günaydın Pazar Belediyesi için 30 Martta yapılacak Yerel Seçimlerde Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili dosyayı AK Parti Rize İl Seçim İşleri Başkanı Ali Haydar Er`e verdiler.

Konu ile ilgili olarak Er ' adaylarımızın dosyalarını almaya hızla devam ediyoruz. Şimdiye kadar gerçekleşen müracaatların ilimize, partimize ve belediyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.



Günaydın yaptığı açıklamada  “Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım iş ve siyasi hayatımı sürdürdüğüm ilçeme bir vefa borcum olduğuna, bunun içinde üst düzeyde hizmet etmem ve daha büyük katkılar sağlamam gerektiğine inandığım için birikimlerimi değerli Pazar’ın insanlarıyla paylaşmak, onlara layık oldukları en güzel hizmeti sunmak istek ve arzusu ile Pazar Belediye Başkanlığına aday adayı olmakla sorumluluk almayı istedim. Bu sorumluluğu da Allah nasip ederse en güzel şekilde yerine getireceğime inanıyorum'dedi.

İLHAMİ GÜNAYDIN KİMDİR

1958 Yılında pazarda doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Pazar’da tamamladı. Aktif siyasi yaşamına 1983 yılında başladı. Refah ve Fazilet Partisi’nde yöneticilik yaptı. 2001 yılında AK Parti kurucular kurulunda görev alarak seçim işleri başkakanlığı görevini yürüttü. 2002 yılından 2006 yılına kadar ilçe başkanlığı görevende bulundu. 2009 yılında AK Parti Pazar Belediye başkanlığına aday adayı oldu. Sayın Belediye Başkanı Ahmet Basa'nın listesinden meclise giren Günaydın, belediyenin çeşitli kademelerinde sırasıyla başkan yardımcılığı, başkan vekilliği, doğu karadeniz belediyeler birliği üyesi ve halen devam etmekte oduğu imar komisyon başkalığı görevlerinde bulundu. 2009-2013 yılları arasında Pazarsor’da yöneticilik yapan Günaydin, evli ve altı çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI