Pazar'da toplantı

Pazar TSO ve KOSGEB Rize İl Müdürlüğü İş Birliği ile KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

14.08.2024 19:53:00 314 0
Pazar

Pazar TSO ve KOSGEB Rize İl Müdürlüğü İş Birliği ile KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve KOSGEB Rize İl Müdürlüğü iş birliği ile 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü, Odada belirli sektörleri kapsayan üyelere yönelik KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantı, KOSGEB Rize İl Müdürlüğü tarafından belirlenen sektörlere yönelik olarak gerçekleştirildi ve katılımcılara kuruluş, işletme geliştirme, aynı zamanda güncel destekler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. KOSGEB Rize İl Müdürü  Celil Kürşat Dereci ve ekibi tarafından verilen bilgilendirme, Oda da  saat 13.00'te başladı.

Toplantıya, Pazar TSO Başkanı Nevzat Bayraktutan, Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bekiroğlu, Pazar TSO Meclis Başkan Yardımcısı Orhan Saymaz, Meclis Üyeleri Sami Kalyoncu ve Hasan Çakmak, TOBB Pazar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Leyla Taşkın, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Ali Güngör, Yılmaz Bal, İsmet Hatırnaz ve ilgili sektör mensubu üyeler katılım sağladı.

Toplantıda, KOSGEB’in sunduğu destekler hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşıldı ve katılımcıların soruları yanıtlandı. Program, KOSGEB’in bölgedeki işletmeler için sunduğu fırsatların tanıtılmasına ve sektörlerin bu desteklerden nasıl faydalanabileceğine dair farkındalık oluşturulmasına odaklandı.


Anahtar Kelimeler: Pazar' toplantı

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor