Pazar'da Şenlik Başladı

Pazar'da 5. Kültür Sanat ve Çocuk Şenliği Başladı.

KULTUR-SANAT 12.08.2024 16:49:00 555 2
Pazar

Pazar'da 5. Kültür Sanat ve Çocuk Şenliği Başladı

Pazar Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 5. Kültür Sanat ve Çocuk Şenliği, bugün itibarıyla başladı. 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü, Belediye Hizmet Binası önünden başlayan kortej yürüyüşü ile açılışı yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Neşet Çakır da katılım gösterdi. Başkan Çakır’ın yanı sıra, birçok vatandaş da korteje eşlik etti.

Kortej yürüyüşünün ardından Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen açılış töreninde, şenlik boyunca yapılacak etkinliklere dair konuşmalar yapıldı. Başkan Çakır ve diğer yetkililer, konuşmalarında şenliğin ilçedeki kültürel zenginliği ve çocuklara yönelik etkinliklerle toplumsal kaynaşmayı pekiştireceğini vurguladı.

Bugün başlayan 5. Kültür Sanat ve Çocuk Şenliği, 18 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek. Etkinlik boyunca çocuklar için resim sergileri, imza günleri ve köylerde düzenlenecek çeşitli aktiviteler yer alacak. Ayrıca her akşam düzenlenecek konserlerle şenlik, vatandaşlara keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Şenlik kapsamında düzenlenecek programlar, çocuklar ve aileler için eğlenceli ve öğretici aktivitelerle dolu dolu geçecek. Şenlik, hem Pazar halkına hem de çevre ilçelerden gelen misafirlere unutulmaz bir hafta yaşatacak.


Anahtar Kelimeler: Pazar' Şenlik Başladı
AD SOYAD
12.08.2024 17:56:32
BUNLARI YAPACAGINIZA ÇARSININICINI DUZELTIN SENLIK BASLAMISMIS İŞ OLSUN BASKA BİSE YOK

fehmi
14.08.2024 08:23:52
elde tutulan renk kombininin anlamı nedir bilinçlimi seçildi tonlar biri bunun açıklamasını yapsın bizim ülke rengimiz kırmızı beyazdır ay yıldızdır chp chp chp yine aynı terane bu millete iyi oldu bir daha size koltuk yüzü yok icraat hariç herşeyi yapıyorsunuz millet tulum şenlik horon zaten köylerinde her akşam yapıyor icraat yapın otlardan kaldırımlardan yürünmüyor sular yetmiyor gündüz 9 ile 15 arası su hiç yok gibi eski türkiyeye döndürmekmi istiyorsunuz susuz çöplüğün olduğu türkiyeye

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI