Pazar'da Örnek çalışma yapan muhtara çocuklar teşekkür etti

Pazar’da Örnek Çalışma Yapan Muhtara Çocuklardan Teşekkür

19.09.2024 16:06:00 185 0
Pazar

Pazar’da Örnek Çalışma Yapan Muhtara Çocuklardan Teşekkür

Rize'nin Pazar ilçesine bağlı en eski ve kalabalık mahallelerinden biri olan Cumhuriyet (Nogadiha) Mahallesi Muhtarı İdris Erman, vatandaşlar ve öğrenciler için önemli bir projeye imza attı. Yağmurlu havalarda iniş-binişlerde kolaylık sağlamak amacıyla toplam 5 adet otobüs durağı yaptıran Erman, bu duraklardan 3’ünü hizmete sundu. Kalan 2 durağın ise yer tespiti sonrası kısa süre içinde hizmete açılacağı belirtildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Muhtar İdris Erman, "Cumhuriyet Mahallesi’nin Biberler, Bakarlar, Taşçıoğlu Kızılhanlar ve Pozoni mevkilerinde kullanılmak üzere Pazar Belediyesi tarafından tahsis edilen 5 durağın 3’ünü yerine monte ettik. Geriye kalan 2 durak için çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen herkese ve Pazar Belediye Başkanımız Neşet Çakır’a teşekkür ederim," dedi.

Muhtar Erman’ın bu çalışması, özellikle mahallede yaşayan çocuklar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Çocuklar, yağmurlu havalarda rahatça otobüslere binebilecekleri duraklar için Muhtar Erman’a teşekkür etti.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI