Pazar’da Mezuniyet Coşkusu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Yüksekokulu öğrencileri MEZUNİYET TÖRENİ 13 Haziran 2024 Perşembe günü(bugün) saat 10.00’da Fakültenin Konferans Salonunda yapıldı.

EĞİTİM 13.06.2024 12:20:00 438 0
Pazar’da Mezuniyet Coşkusu

MÜCAHİD UZUN

PAZAR-Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat Fakültesi ve Yüksekokul ’da 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Pazar Ziraat  Fakültesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

8.'si yapılan mezuniyet töreni Programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut ve Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Adil Bakoğlu’nun konuşmalarının ardından, 2023-24 Eğitim-Öğretim yılında, Ziraat Fakültesi'nden, 13 Bahçe,16 tarla olmak üzere toplamda 29, Pazar Meslek Yüksekokulu’ndan ise 77 öğrenci ile birlikte 106  mezun kep attılar.

Pazar İlçe Kaymakamı Mustafa Akın, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, Dernek Başkanı Sadık Hür katılımcılara hitap ettiler.

Fakülte ve Yüksekokul 'incileri mezuniyet yaş kürsüne plaket çaktılar.

Etkinliğe; Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Hava Radar Kıta Komutanı Üsteğmen Murat Demirbaş, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, Protokol üyeleri, STK temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri, Akademisyenler, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Mezun olan öğrencilere Protokol tarafından belge sunumu yapıldı. Ardından ikramlarla öğrencilerin toplu eğlencesi ile etkinlik sona erdi.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI