Pazar'da Görevine Başladı

Adem Gündüz Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Görevine Başladı: "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İçin Çalışacağız"

30.08.2024 18:15:00 429 0
Pazar

Cevahir Topaloğlu 

Adem Gündüz Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Görevine Başladı: "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İçin Çalışacağız"

Rize'nin Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Adem Gündüz, 28 Ağustos 2024 tarihinde göreve başladı. İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaparken Pazar ilçesine atanan Gündüz, yeni görevine başlamanın heyecanını yaşadığını belirtti.

Adem Gündüz, yaptığı açıklamada, "Rabbim beni ve bana güvenenleri mahcup etmesin. Milletime ve devletime hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu görevin bana verdiği büyük sorumluluğun bilincinde olarak, ilçemizin sorunlarını çözme ve 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni hayata geçirerek yeni bir medeniyet inşa edecek çocukları yetiştirme gayreti içerisinde olacağım" dedi.

Eğitime Katkı Sunmak İsteyen Herkese Kapımız Açık

Gündüz, eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin heyecanını ve gururunu yaşadığını belirterek, "Eğitim camiası ile gönül birliği içerisinde ilçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla, paylaşımcı bir anlayışla, toplumun her kesimini kucaklayarak, Kaymakamımızın himayelerinde, İl Müdürümüzün desteğiyle bu güne kadar yapılmış olan güzel çalışmaları geliştireceğimize ve bu çalışmalara yenilerini de ekleyeceğimize inanıyorum. İlçemizin eğitim çalışmalarına yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açıktır. Geçmişten günümüze ilçemize hizmet eden değerli yöneticilerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Pazar' Görevine Başladı
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI