Pazar'da Geleneksel Futbol Turnuvası Büyüleyici Bir Finalle Sona Erdi

Geleneksel Futbol Turnuvası Büyüleyici Bir Finalle Sona Erdi.

PAZAR-RİZE 15.09.2024 09:39:00 285 0
Pazar

Her yıl büyük bir heyecanla düzenlenen merhum Suat Karabekir Futbol Turnuvası, dün ilçenin sentetik sahasında yapılan final maçlarıyla tamamlandı. Turnuvanın ödül töreninde, şampiyon takıma kupasını merhum Suat Karabekir'in yeğeni Kerem Karabekir takdim etti.

Turnuvanın sonunda, İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Mustafa Atar, sporculara tatlı ikramında bulunarak etkinliği daha da renkli hale getirdi. Turnuvayı Pazarspor’un fahri başkanı Hüseyin Yangın da yakından takip etti.

Bu yılki turnuvanın şampiyonu Pazarspor oldu. En centilmen takım ödülüne ise Çamlıhemşinspor layık görüldü ve takım, centilmenliğiyle büyük alkış topladı. Turnuvanın en başarılı kalecisi unvanını Çayelispor'dan Erkan Kazanbaş kazandı, en iyi oyuncu ödülü ise Pazarspor'dan Tuğra Özkaya'ya verildi.

Gençlerin büyük memnuniyet duyduğu turnuvayı, veliler de ilgiyle izledi. Turnuvanın başarısının ardından, geleneksel etkinliğin gelecek yıl da devam edeceği duyuruldu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen turnuva, hem sporcular hem de izleyiciler için unutulmaz bir deneyim sundu.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI