Pazar’da Etkinlik Düzenlediler

Pazar Sivil Havacılık MTAL Okulu öğretmen ve öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilçede sokak hayvanlarını yemlediler. Yetenekli öğrenciler ilçenin Mehmet Haberal caddesinde bulunan duvarları boyayıp, resim yaptılar.

YAŞAM 7.06.2024 10:02:00 287 0
Pazar’da Etkinlik Düzenlediler

Sınıf Öğretmenleri, Zeynep Albayrak ile İrem Mahmutoğlu ve 5 öğrenci tarafından gerçekleştirilen Projenin bazı bölümünde diğer öğrencilerinde katılımı ile 33 kişi etkinlikte görev aldı.

İlçenin Demokrasi Meydanı başta olmak üzere cadde ve sokaklarda bulunan sokak hayvanlarını yemleyen ve duvarları boyatıp resim çizen öğrencilerin çalışmalarıyla ilgili koordinatör öğretmen İrem Mahmutoğlu şunları söyledi.

‘33 ÖĞRENCİ SAHADA GÖREV ALDI’

“Lojistik sınıfı alanı 10/C ve 11/C sınıfı öğrencilerinden oluşan 33 kişi ve sınıf öğretmenleri Zeynep Albayrak ve İrem Mahmutoğlu ile Sosyal sorumluk projelerini tamamladılar. Lojistik Sınıfı 11/C sınıfından 5 öğrencimiz ve sınıf öğretmenleri İrem Mahmutoğlu ile Sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdiler.”

‘SOKAK HAYVANLARIINI KORUMAK İNSANIK GÖREVİDİR’

“Sokak hayvanları, toplumumuzun önemli bir parçasıdır ve onların korunması, insanlık görevimizdir. Sokak hayvanlarına yönelik duyarlılık ve koruma çalışmaları, toplumun refahını artırırken, aynı zamanda hayvanların yaşam kalitesini de iyileştirir. Bundan dolayı bizde Pazar Sivil Havacılık MTAL olarak öğrencilerimizle birlikte sosyal sorumluluğumuzu üstlendik ve ilçemizde bulunan sokak hayvanlarını besledik. Öğrencilerimizi hayvanlara karşı olan bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz”.

‘DUVARLARI BOYAYIP RESİM YAPTILAR’

“Pazar Sivil Havacılık MTAL öğrencilerimizden resme yeteneği olan öğrencilerimiz duvarı  boyayan belediye çalışanına duyarsız kalamadılar yardım etmek için hemen kolları sıvadılar emeği geçen öğrencilerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.”


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI