Tarih: 16.09.2024 15:52

Pazar'da eğitimlerin Ekim ayında başlaması planlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Pazar TSO ile Arhavi Meslek Yüksekokulu Arasında E-Ticaret Eğitimi İşbirliği

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayraktutan, Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileriyle önemli bir işbirliği adımı attı. Bu kapsamda, Arhavi MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burak Güvenman ve Öğr. Gör. Dr. Metin Özkul ile gerçekleştirilen toplantıda, Pazar TSO tarafından düzenlenecek olan E-ticaret eğitim programı görüşüldü.

Görüşmede, Başkan Bayraktutan, e-ticaretin günümüz iş dünyası için önemine dikkat çekerek, planlanan eğitim programının temel amacının, mevcut çalışanlar ve iş hayatına yeni atılacak bireylerin e-ticaret konusunda bilgi ve yetkinlik kazanmasını sağlamak olduğunu belirtti. Bu sayede, işletmelerin dijital ortamda satış yapabilme kapasitelerinin artacağına ve yerel ekonominin bu alanda gelişeceğine vurgu yaptı.

Başkan Bayraktutan, eğitimlerin Ekim ayında başlamasının planlandığını ifade ederek, "Gelişen teknolojinin sunduğu en önemli fırsatlardan biri olan e-ticaret, küçük, orta ve büyük ölçekli firmalar için büyük bir fırsat. Bu eğitimlerle, esnaflarımızın ve KOBİ’lerimizin e-ticaret sektörüne adım atmalarını, dijitalleşmelerini ve bu sayede rekabet güçlerini artırmalarını hedefliyoruz" dedi.

Pazar TSO’nun hayata geçireceği bu E-ticaret eğitim programı, KOBİ’lerin ve esnafların dijitalleşme yolunda önemli bir adım atmalarına katkı sağlayacak. Eğitim sayesinde bölgedeki işletmelerin e-ticaretin sunduğu fırsatlardan faydalanarak iş hacimlerini artırması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —