Pazar’da ÇALIŞTAY Düzenleniyor

2. Köy Muhtarları Çalıştayı Başlıyor: Köylerin Sorunlarına Ortak Akıl ile Çözüm Aranacak

Pazar’da ÇALIŞTAY Düzenleniyor
Haberi Sesli Oku
KÜLTÜR 18.04.2025 17:46:00 137 0

Köylerimizin temel sorunlarına çözüm üretmek amacıyla düzenlenen 2. Köy Muhtarları Çalıştayı, 21 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Farklı ilçe merkezlerinde yapılacak olan çalıştay, içme suyu, katı atık bertarafı ve sahipsiz sokak hayvanları gibi önemli konuları gündeme taşıyacak.

Çalıştayda, köy muhtarlarının katılımıyla birlikte ortak akıl çerçevesinde çözüm önerileri geliştirilmesi hedefleniyor. Aynı zamanda bu süreçte, yerel yönetim anlayışının güçlendirilmesi ve köylerde yaşam kalitesinin artırılması amaçlanıyor.

Çalıştay Programı:

21 Nisan: Merkez, Güneysu

22 Nisan: Çayeli, Pazar

25 Nisan: Ardeşen, Fındıklı

28 Nisan: Çamlıhemşin, Hemşin

30 Nisan: Derepazarı, İyidere

2 Mayıs: Kalkandere, İkizdere

“Köylerimizin geleceği için birlikte düşünüyor, birlikte hareket ediyoruz” anlayışıyla gerçekleştirilecek bu çalıştay, yerel yönetimlerin halkla iç içe olmasına ve çözüm odaklı çalışmalara önemli katkı sağlayacak.