Pazar'da Açılış yapıldı

Pazar Kadın Girişimi Kooperatifi'nin Hediyelik Satış Reyonu Açıldı.

PAZAR-RİZE 20.08.2024 21:28:00 691 1
Pazar

Pazar Kadın Girişimi Kooperatifi'nin Hediyelik Satış Reyonu Açıldı.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası ile Pazar Belediyesi'nin ortak girişimi sonucu kurulan S.S. Pazar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin Hediyelik Satış Reyonu, 20 Ağustos 2024 Salı günü bugün düzenlenen törenle açıldı.

 Açılışa Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, İstanbul Milletvekili Türkan Elçi, Pazar Kaymakamı Hamza İnam, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır ve Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayraktutan’ın yanı sıra çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı.

Kooperatifin, ilçedeki kadın girişimciliğini desteklemek ve kadın istihdamını artırmak amacıyla kurulduğu belirtilirken, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluş sürecinden itibaren kooperatife yer tahsisi, malzeme ve pazarlama desteği gibi katkılarda bulundu. 

Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Taşkın, bu desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti. Açılışta konuşan Nevzat Bayraktutan, kooperatifin büyüyerek Türkiye’ye örnek olmasını diledi.


Anahtar Kelimeler: Pazar' Açılış yapıldı
fehmi
21.08.2024 08:39:37
sayın başkan herşey hoş güzelde eğlendi millet tamam açtın ettin ama suyumuz yok suyumuz gündüzleri sular akmıyor makineler bozuldu paraları çarçur etmek yerine su işine çözüm bulun belki konserler sponsorluydu ama su sıkıntısı var su acilen buna çözüm bulun pazardaki park sorununa çözüm bulun seçim öncesi vaatleri bekliyoruz

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI