İstanbul 13.Ağır Ceza Mahkemesi tutuklu sanıklarından CHP Milletvekili Mehmet Haberal’ın tahliye haberi Pazar’da sevenleri tarafından sevinç ve coşkuyla karşılandı.
Haberal, 17 Nisan 2009'dan bu yana cezaevindeydi. Haberal, tutuklu bulunduğu süre gözönünde bulunduralarak tahliye edildi.
Pazar’a bağlı Subaşı köyü nüfusuna kayıtlı olan Haberal’ın tahliye haberini duyan sevenleri ile köylü vatandaşları ve CHP Pazar İlçe Başkanı Hasan Banko, Pazar Meydan Parkı’nda tulum eşliğinde horon oynayarak sevinçlerini kutladılar.
CHP İlçe Başkanı Banko horonun bitimde AA muhabirine yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:
“Pazar’ın gülü Dünyanın bülbülü misali Milletvekilimiz Mehmet Haberal’ın tahliyesini çok erken beklerken biraz gecikmeli olsa bile tahliye edilmesinde ilçemiz çok sevinç içerisindedir. Onun biran önce Pazar’a gelmesini bekliyoruz. Onu meydanda ayaklara kaldırmak için dört gözle bekliyoruz. O kadar heyecanlıyım ki anlatmak istediklerimi anlatamıyorum. Şu insanları gördükçe heyecanım daha da arttı. Diğer milletvekillerinde yargıdan biran evvel tahliye karalarının verilmesini bekliyorum. Ramazan Bayramı ile birlikte milletvekilimizin aramıza dönmesiyle iki bayram kutlamış olacağız.”
VİDEO EKLENECEK
Anahtar Kelimeler:
haçapitli,
5.08.2013 18:52:31
bir avuç ne gerisini de getir yarım bırakma
baytuğ
5.08.2013 18:12:18
bir avuç ....
Valilik Makamında Yoğun Ziyaret Trafiği.Pazar Heyeti de iştirak etti.
Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır'dan Anlamlı Ziyaret
Rize’de Kırsal Kalkınmaya 53 Milyon TL’lik Dev Yatırım!
Kaçkar by UTMB Değerlendirme Toplantısı Ayder’de Gerçekleştirildi
Almanya Büyükelçisi Sorg’tan Vali Baydaş’a Ziyaret