Pazar’da Sağlık çalışanlarına yemek ikram edildi

Dernek Başkan Yardımcısı Sevim Taşkın ile Ardeşenli İş Kadını Ayşe Er ve beraberindekiler ile birlikte Pazar Kaçkar Bölge Hastanesi acil servisine giderek çalışanlara kendileri tarafından hazırlanan yemekleri sundular.

SAĞLIK 10.04.2020 17:10:10 184 0
Pazar’da Sağlık çalışanlarına yemek ikram edildi

PAZAR-Rize-Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına Pazar’da faaliyet gösteren DOKKA-DER Derneği ve Ardeşenli İş Kadını Ayşe Er tarafından yemek ve tatlı ikramı yapıldı.

Dernek başkan hyardımcısı Sevim Taşkın ve  Ardeşnli İş kadını Ayşe Er ve beraberindekiler Pazar Kaçkar Bölge Hastanesi acil servisine giderek çalışanlara öğle yemeği olarak kendileri tarafından hazırlanan yemekleri sundular.

Sağlık personelinin mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını ifade eden Taşkın ve Er, 'İyi günde, kötü günde bizimle beraber olduğunuz için sizlere destek vermeye geldik. Sizlere çok teşekkür ediyoruz.' diye konuştu. Pazar Kaçkar Devlet Hastanesindeki sağlık personeli de dernek yetkilileri ve üyelerine destekleri için teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor