Pazar’da Nostaljik Açık Hava Sineması Gösterimi

Pazar’da Nostaljik Açık Hava Sineması Gösterimi

GÜNDEM 7.09.2023 14:12:10 210 2
Pazar’da Nostaljik Açık Hava Sineması Gösterimi

Pazar Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Açık Hava Sinema etkinliği düzenlenecek.

15 – 16 ve 17 Eylül akşamı düzenlenecek olan etkinlik halkımıza ücretsiz olarak sunulacağı belirtilen etkinlik hakkında özetle şu bilgiler verildi.

ETKİNLİK ÜCRETSİZ OLACAKTIR

15 Eylül akşamı, çocuk animasyon filminden önce çocuklarımıza yönelik eğlenceli etkinlikler düzenlenecektir. Etkinliklerden sonra da saat 20:00’de “Neşeli Çiftlik” isimli animasyon film gösterimi başlayacaktır. 16 Eylül ve 17 Eylül akşamı da yine saat 20:00 de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda nostaljik film gösterimi yapılacaktır. Ayrıca halkımıza ücretsiz olarak patlamış mısır ikramı da yapılacaktır.

BAŞKAN BASA DAVET ETTİ

Etkinlik hakkında açıklama yapan Pazar Belediye Başkanı Ahmet BASA: “ Eylül ayında halkımıza böyle nostaljik sonbahar akşamları yaşatmak için organize ettiğimiz sinema gösterimimize tüm halkımızı davet ediyorum. Tüm halkımızla beraber güzel bir faaliyet olmasını diliyorum. Çocuklarımız için ücretsiz eğlenceli içerikler de hazırladık. Umarım hava şartları da müsaade eder ve halkımız ile birlikte güzel vakit geçirmiş oluruz. Tüm halkımızı açık hava sinema gösterimi programımıza bekliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
PAZARİS
7.09.2023 16:08:38
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.

herdaim
27.09.2023 17:42:39
Pazar belediyesinin birşey yapacağı yoktu ama bu tip sosyal faaliyetlere öncülük edenler belli. Pazarımızda öyle bir değer var ki o ismi kimse görmüyor

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI