Tarih: 09.05.2019 16:00

Pazar’da Fırıncılar Çay Sezonunu bekliyor.

Facebook Twitter Linked-in

Ali Akyıldız

350 gramlık Ramazan Pidesinin satış fiyatının 3 TL olarak belirlenmesinden sonra Pazar İlçesinde faaliyetle bulunan Fırıncılar satışların artması için Çay sezonunu bekliyorlar.

Fırınlar Pideyi Ramazan ayında çıkarıyor yüzden Fiyatlarda her yıl yeniden ayarlanıyor. Bu yıl 350 gram Pidenin 3 TL den satılmasına karar verildi. Rize’nin Pazar İlçesinde de Ramazanın ilk günü başlayan satışlar, her gün bir önceki güne oranla artışla devam etse de Çay sezonunu bekliyorlar.

Pazar’da fırın işletmeciliği yapan Sabri Aydoğdu “ Satışlarımızdan memnunuz. Fiyatlarda makul seviyededir. Ramazan ayının tüm Müslüman kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Nizamettin Hazır “ Geçen seneye oranla satışlarımız biraz düşük. Onu da Çay sezonunun başlamamasına bağlıyorum. Fiyatlarda pidelerde her hangi bir değişiklik yok sadece bizimle ilgili değişiklik var. Un fiyatları yükseldi. Çay sezonu başlamış olsaydı satışlarımız biraz daha artardı. Ekonomik kriz bizi de etkiliyor. İnşallah Ramazan sona ermeden satışlarımız düzelir. Ramazan ayının Pazarımıza ve Müslüman alemine hayırlar getirmesini dilyorum“ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —