Pazar'da engelli, engelsiz herkes için spor var

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Engelliler Spor Faaliyetleri’ ilgi çekiyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 3.10.2013 08:34:34 171 0
Pazar






RAMAZAN YILDIRIM

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün bu yıl ilk defa faaliyet programına aldığı ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri kapsamında ‘Engelliler Spor Faaliyetleri’ ve ‘Güreş, Basketbol, Bocce' branşlarında yarışmalar düzenlendi.

spor14.jpg

Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Engelliler Spor Faaliyetleri’ etkinliği kapsamında Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu Engelliler Sınıf Öğretmeni Fatma Pehlivan, Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu Engelliler Sınıf Öğretmeni Tuğba Çaloğlu ve sınıf öğrencilerinin katılımı ile Mehmet Akif Pirim Spor Salonu’nda bir dizi spor etkinliği düzenlendi.

spor15.jpg

Yine bocce antrenörü Handan Sümer öncülüğünde bocce ve dart, güreş antrenörü Muharrem Paloğlu öncülüğünde güreş, basketbol antrenörü Murat Kambur öncülüğünde de basketbol müsabakaları yapıldı.

spor1.20131002232132.jpg

Bocce Antrenörü Handan Sümer ve Kız Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Semra Yılmaz’ın organize ettiği Genç Kızlar Bocce dallarında da yarışmalar düzenlendi.

spor4.20131002232208.jpg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Tezcan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Karahan, yarışmalara katılan öğrencilere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan başarı belgelerini takdim ettiler.

spor13.jpg

KAYMAKAM ASLAN’DAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek başarılı olan sporculara belgelerini takdim etti.

spor11.jpg

Kaymakam Aslan, başarılı sporculara her daim destek vereceklerini söyleyerek sporcuları teker teker tebrik etti.

spor12.jpg

Kaymakam Aslan yaptığı konuşmada, “Bugünün fidanları olan siz gençlerin yarının sporda çınarları olacağınıza inancımız tamdır.  Bu hususta her zaman gençlerin yanında olacağız. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

spor10.jpg

Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda da incelemelerde bulunan Kaymakam Selçuk Aslan, Pazar’da spora gençlerin yoğun ilgisi olduğunu ifade ederek, bir gençlik merkezi binasına ihtiyaç olduğunu söyledi. 

spor16.jpg

Hizmet binası olarak kullanılan birimlerin üzerinde yaklaşık 1000 m2 alanın bulunduğunu ifade eden Kaymakam Aslan, bu alana bir ‘Gençlik Merkezi’ yapılıp yapılamayacağına ise binanın fiziki koşulları incelendikten sonra karar verilebileceğini söyledi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI