Pazar’da ÇÖP Toplama meci'si yapıldı

Rize’nin Pazar İlçesine bağlı Subaşı(Haçapit) köyü sakinleri MECİ yaparak 3 km lik alanda ÇÖP toplama etkinliği düzenlediler.

GÜNDEM 3.11.2023 10:14:37 268 1
Pazar’da ÇÖP Toplama meci

Pazar Kent Meclisi Subaşı(hacapit) temsilciliği tarafından organize edilen ve yaklaşık 3 kilometre alanda gerçekleştirilen çöp toplama etkinliğine 5 kişi katıldı.

Rize Artvin Havalimanı’nın yapımında kullanılan taşların temin edildiği Derebaşı, Subaşı, Koksovat ve Tordovat köylerini de içine alıp Karadeniz sahil yoluna kadar düzenlenen çöp toplama etkinliğinde 200 kilo çöp toplanarak, Pazar ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi eski hastane yanında bulunan çöp konteynerlerine taşındı.

Etkinliği düzenleyen kent meclisi üyelerinden Koray Taş, “ Subaşı köyünden başlayan çöp toplama etkinliğimiz Havalimanı sahil yoluna kadar devam etti. Vatandaşları duyarlılığa davet etmek için başlattığımız bu etkinliğe 3 köy halkının gönüllüleri katıldı” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Bir düşünen
3.11.2023 14:11:21
Güzeli hoş bir faaliyet. Ben de her köye gittiğimde benzer işler yapıyorum. Ancak, asıl mesele halka uluorta çöp atılmaması gereğini izah edebilmek. Ne yazık ki bundan çok uzağız

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI