Pazar’da 24 Kasım’da Anlamlı Kutlama

24 Kasım 2023 Öğretmenler günü tüm ülkede törenlerle kutlanıyor. Rize’nin Pazar İlçesinde veliler ve öğrenciler öğretmenlerine sürpriz hazırladılar.

EĞİTİM 24.11.2023 11:12:04 484 0
Pazar’da 24 Kasım’da Anlamlı Kutlama

PAZAR-Pazar Veysel Vardal İlkokulu öğrencileri ve veliler bir araya gelerek 24 Kasım 2023 Cuma(bugün) okula giderek öğretmenlerine anlamlı bir kutlama sürprizi yaptılar.

Meslek hayatında 25 yılını dolduran 2/B Sınıf Öğretmeni Gülfiraz Şanlı, sınıfa gelen öğrenci velilerinin hazırlamış olduğu yaş pasta sürprizi ile duygulu anlar yaşadı.

Veliler, kendi aralarında daha önceden anlaşarak ders saatinde sürpriz bir kutlama programı için sınıfa gelerek öğrencilerin alkışları arasında hediye olarak getirdikleri yaş pastayı kestiler.

Hep birlikte günün anlamını içeren ve öğrencilerinde katıldığı şiir okuma etkinliği yaptılar; O anlar ise kamerayla görüntülendi.

25 yıllık tecrübesiyle okulda,meslektaşları, öğrenci ve veliler tarafından da çok sevilen Gülfiraz Şanlı ise, kendisine yapılan sürpriz ile gözleri yaşardı. “aldığım en güzel hediye hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI