Pazar'a Hayırlı Olsun

Pazar'a Yeni Sanayi Sitesi Hayırlı Olsun.

2.09.2024 16:34:00 633 0
Pazar

Pazar'a Yeni Sanayi Sitesi Hayırlı Olsun

2 Eylül 2024 Pazartesi günü, Pazar Sanatkarlar Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin temsilcileri Barış Hasanoğlu ve Osman Güngör, Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayraktutan ile bir araya gelerek kooperatifin yapım aşaması, proje detayları ve sanayi esnafının taleplerini değerlendirdi.

Rize'nin Pazar ilçesinde hayata geçirilecek olan Sınırlı Sorumlu Pazar Sanatkârlar Karma Sanayi Sitesi, yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek ve 17 dükkandan oluşacak. Kooperatifin yönetim kurulu; Başkan Barış Hasanoğlu, Başkan Yardımcısı Osman Güngör ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Yalnız'dan oluşuyor.

Toplantıda söz alan Başkan Nevzat Bayraktutan, "Pazar'daki markalarımızla dünyaya açılma zamanı" diyerek, ilçenin coğrafi ve ekonomik yapısının önemine dikkat çekti. Bayraktutan, “Pazar’a en kısa zamanda bu sanayi sitesini kazandıracağız. İlçemizin yerleşim alanlarının dar olması nedeniyle esnaflarımız faaliyetlerini dağınık bir şekilde sürdürüyor. İlçemize yapılacak her yatırım, işsizliği azaltarak ekonomik büyümeye ve kalkınmaya destek sağlar. Sanayi siteleri ekonominin çarkıdır. Bu çarkı ne kadar hızlı döndürürsek, ilçemizdeki markaların yurt dışına açılmalarını da o kadar kolaylaştırırız. Böylelikle dış ticaret potansiyelimizi artırmış oluruz,” ifadelerini kullandı.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilçenin çehresinin değişeceğini belirten Bayraktutan, ilçenin daha modern ve çağdaş bir kimliğe bürünmesi için tüm kurumlarla işbirliği içinde olduklarını ve üyelerinin sıkıntılarını tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla paylaştıklarını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: Pazar' Hayırlı Olsun
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI