Pazar TSO Ankara'da

Pazar TSO Başkanı ve üyeleri TOBB 80.Genel Kurulu Toplantısına katıldılar.

GÜNDEM 16.05.2024 17:09:00 426 0
Pazar TSO Ankara

TOBB 80. Genel Kuruluna katılmak üzere Ankara'da bulunan Pazar TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat BAYRAKTUTAN, Meclis Başkanı Barış ZAMAN ve Genel Sekreter Gülbahar ÇAKIROĞLU 16 Mayıs 2024 Perşembe günü gerçekleşe Genel kuruldan sonra bir dizi görüşmelerde bulundular.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU genel kurulda yaptığı konuşmasında şu cümleleri ifade etti: “TOBB 80. Genel Kurulumuzu tamamladık. Ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olsun.81 il ve ilçelerden katılan tüm Oda-Borsa Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, delegelerimize, kadın ve genç girişimcilerimize teşekkür ediyorum. TOBB Ailesi olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da ülkemizi daima ileriye taşıma sorumluluğu ve gayreti içinde olacağız.Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye,dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da ; emek verecek ,çalışacak,üreteceğiz.” 

Ardından, Oda-Borsa Başkanları Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Nevzat BAYRAKTUTAN,Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal SARAL,Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Sadettin AKKOYUNLU, Genel Sekreterlerden ise,Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterimiz Gülbahar ÇAKIROĞLU ,Of Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Murat ZIRIH bir araya geldiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat BAYRAKTUTAN katılım sağladığı genel kurul için şu duygu ve düşüncelerde bulundu :”Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak İş dünyasına ve ülkemize hizmetlerde bulunan üyelerimize aynı zamanda 72 yıldır ülkemizin kalkınmasına katkı veren, el birliği, gönül birliği ve akıl birliği ile nice başarılara imza atan TOBB Ailesi üyelerine teşekkür ediyorum. Kurucularımızı ve emeği geçenleri şükranla yad ediyoruz.” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Pazar Ankara'
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI