Pazar Sahil Camiinde göz yaşlarıyla Cenaze namazları kılındı

Feci kazada hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi Pazar'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

TEFEKKÜR 17.06.2024 17:57:00 1086 0
Pazar Sahil Camiinde göz yaşlarıyla Cenaze namazları kılındı

Cengiz Yıldırım/Necat Türkücü 

Önceki gün  RİZE'nin İyidere ilçesinde bariyere çarpan otomobildeki Gülcan Bal (40) ile çocukları Burak (12) ve Mert (16) hayatını kaybetti, sürücü Ümit Bal (41) ile oğlu Mehmet Ziya (5) ağır yaralandı.

Pazar boğazlı köyünden olan Bal ailesinden Gülcan Bal (anne), çocukları Burak ve Mert Bal'ın cenaze namazları bugün ikindi namazından sonra Sahil Camiinde kılınarak aile mezarlığına defnedildi.

Kalabalık bir cemaatin iştirak ettiği cenaze namazına katılanlar gözyaşlarını tutamadılar.

Merhum Burak Bal'ın Pazarspor da birlikte top oynadığı takım arkadaşları da cenaze namazına katılarak gözyaşlarını tutamadılar.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı cenazeye Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Madenli Belediye Başkanı Musatfa Çalışkan, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır ile çok sayıda aile yakını ve vatandaş katıldı. Cenaze Namazını Rize İl Müftüsü Naci Çakmak kıldırdı.

Yakınlarına başsağlığı, yaralılara şifalar dilediler.

Kazada yaralanan aile reisi Ümit Bal ile çocuğu Mehmet Ziya'nın tedavisinin Rize'de Araştırma Hastanesinde devam ettiği ,sağlıklarının ise iyiye gittiği bildirildi.

 

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI