Pazar köy camilerinde ortak etkinlik

Pazar İlçesi Köy Camilerinde Yaz Kuran Kursu Ortak Etkinliği Düzenlendi.

15.08.2024 20:32:00 293 0
Pazar köy camilerinde ortak etkinlik

 

Pazar İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ve köy camilerinde gerçekleştirilen Yaz Kuran Kursu kapsamında öğrencilere yönelik bir dizi ortak etkinlik düzenlendi. 

Şube Müdürü Kasım Dağlı önderliğinde, din görevlileri Ahmet Konur, Ahmet Kaçalin, Muhammet Çöpöğlu ve Ahmet Demir'in katkılarıyla gerçekleştirilen bu etkinlikler, öğrencilere hem dini bilgiler kazandırmayı hem de sosyal ve sportif faaliyetlerle onları desteklemeyi amaçladı.

Etkinliklere, Irmak Köyü Pakilat Mahalle Camii, Irmak Merkez Camii, Boğazlı Camii ve Orta Irmak Çeriçivat Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri katıldı. Program boyunca bilgi yarışması, futbol turnuvası, havuz programı ve yemek etkinlikleri düzenlenerek çocuklara hem eğlenceli hem de eğitici bir ortam sağlandı.

Yarışmalarda başarı gösteren öğrenciler ödüllerle taçlandırıldı. Özellikle bilgi yarışmasında dereceye giren Pakilat Mahalle Camii öğrencileri Nisanur Çınarcı, Muhammed Rıza Kaboğlu ve Okan Baynazoğlu'na hediyeler verilerek başarıları kutlandı.

Etkinlik, hem öğrenciler hem de aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı ve bu tür organizasyonların devam etmesi yönünde dilekler paylaşıldı.


Anahtar Kelimeler: Pazar camilerinde ortak etkinlik
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI