Pazar ilçesinde PALAMUT kampanyası yaptı

Pazar İlçesinde Palamut Sevinci! Balık Tutkunu Vatandaşlara Özel Kampanya

PAZAR-RİZE 2.09.2024 10:47:00 578 0
Pazar ilçesinde PALAMUT kampanyası yaptı


PAZAR-1 Eylül itibarıyla denizlerde avlanma yasağının kalkmasıyla birlikte Pazar ilçesinde balık severler için müjdeli bir haber geldi. Bu yılın ilk palamutları, dün çıktı ve tanesi 100-150 TL’den satışa sunulurken, bugün itibarıyla Pazar ilçesinde büyük bir indirimle 50 TL’den satılıyor.

Balık satışı yapan Murat Kurt, bu anlamlı kampanya ile ilgili şunları söyledi: “Yöremizin bonfilosu, dana kuyruğu ne ararsan var. Herkes yesin diye bugün kampanya başlattık.” Kurt, kampanyanın amacı olarak vatandaşlara ekonomik bir şekilde palamut tüketme imkanı sunmayı ve deniz ürünlerinin tadını her kesime ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Bu akşam evlerde palamut ziyafeti yaşanacak gibi görünüyor. Pazar ilçesi sakinleri, palamutun bu uygun fiyatıyla sofralarına renk kattıkları için memnuniyetlerini dile getirdi. Palamutun taze ve lezzetli haliyle vatandaşlara sunulması, deniz ürünlerine olan ilgiyi artırırken, ekonomik bir fırsat yaratmış oldu.

Balık severlerin büyük ilgi gösterdiği kampanya, Bölgede balık tüketiminin yaygınlaşması ve deniz ürünlerinin daha ulaşılabilir hale gelmesiyle, vatandaşlar hem ekonomik hem de lezzetli bir ziyafetin tadını çıkarıyor.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI