Tarih: 08.10.2024 17:36

Pazar İlçesi Su Sondajında Müjde!

Facebook Twitter Linked-in

Pazar İlçesi'nde uzun süredir devam eden su sondaj çalışmaları sonunda yüz güldüren bir sonuç verdi. Bugün Güzelyalı Mahallesi'nde yapılan sondaj çalışmasında 25 metre derinlikte yeni bir su havzası bulundu. Bu sevindirici anlar Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Başkan Çakır, yaptığı açıklamada, "Bugün çok mutluyuz. Uzun süredir arayışı içinde olduğumuz su sondaj çalışmamız mutlu sonla tamamlandı" dedi. İlçe genelindeki su ihtiyacını karşılamak için TOMASLI su hattından besleme yapıldığını belirten Çakır, yaz aylarında yaşanan su sıkıntısının sona ermesi için büyük çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Başkan Çakır, ayrıca yarın ikinci bir kuyu için çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Bu kuyudan elde edilecek su, Güzelyalı, Ocak ve Sahilköy mahallelerinde yaşanan su sıkıntısını kısmen giderecek.

Pazar İlçesi için büyük bir adım olan bu gelişme, mahalle sakinlerinin yüzünü güldürecek. Su kaynaklarının artırılmasıyla birlikte, yaz aylarında yaşanan sorunların da büyük ölçüde aşılması bekleniyor. Bu mutlu haber, ilçede su sorununa kalıcı bir çözüm getirme yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —