Pazar için biraraya geldiler

Pazar'ın Genç girisimcileri 2024'te ilk toplantıda önemli konuları masaya yatırdılar.

YAŞAM 23.07.2024 21:03:00 589 0
Pazar için biraraya geldiler

TOBB Pazar Genç Girişimciler Kurulu 2024 yılı İlk Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat BAYRAKTUTAN başkanlığında gerçekleştirdiler.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu 2024 yılı ilk toplantısını 23 Temmuz 2024 Salı günü saat 14.30’da başlayan toplantıy saat 16.00 tamamladılar.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı.

"Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN başkanlığında, Pazar Genç Girişimciler Kurulu Komite Üyelerinden Sayın Recep Bora İNCE, Sayın Gökhan BAL,Sayın Rahmi ÇAKIR,Sayın Miraç ATABEY, Sayın Hızır KESİMAL, Sayın Burak TURAN ’ın katılımlarıyla toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantının gündeminde aşağıda yer alan maddeler görüşüldü.
1-İmalat sektörü ve TKDK destekleri,
2-Turizm destekleri,
3-SGK destekleri,
4-Ara eleman eksikliği,
5-E-ticaret."

Başkan BAYRAKTUTAN toplantının sonunda şu cümleleri ifade etti : “Pazar’ın ve ülke ekonomimizin güçlü yarınlarının inşasında önemli bir rol üstlenen girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İlerleyen dönemlerde Pazar TSO çatısı altında faaliyetlerini sürdürecek TOBB Genç Girişimciler Kurulu bölgemizin ekonomik kalkınmasında katkı sağlayacak verimli ve etkin çalışmalar sürdürecek ve bizde destekçileri olacağız. Kurul üyeleri kentimizde girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük edecek önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum.Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle sizlerin tüm sorunlarını yetkili mercilere ulaştırmaya devam edeceğiz.Üstün başarılarla dolu bir çalışma dönemi geçirmenizi diliyorum.”

 

 


Anahtar Kelimeler: Pazar biraraya geldiler
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI