Pazar Cumhuriyet Başsavcısı değişti

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesinin, 2024 yılı adli ve idari yargı ana kararnamesi kapsamında Rize'ye gelecek ve Rize'den gidecek hakim ve savcılar belli oldu.

İNSAN 14.06.2024 13:18:00 492 0
Pazar Cumhuriyet Başsavcısı değişti

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) adli yargıda 4 bin 8, idari yargıda ise 290 olmak üzere 4 bin 298 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi.

PAZAR’DA YERİ DEĞİŞEN SAVCI VE HAKİMLER

2024 yılı adli ve idari yargı ana kararnamesi kapsamında Şanlıurfa Cumhuriyet Savcısı görevinde bulunurken Pazar İlçesine 2022 yılında atanan Başsavcı Mustafa Erbaş, Yeni kararname ile Pazar Cumhuriyet Başsavcılığından, Ereğli (Zonguldak) Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, Pazar Cumhuriyet Başsavcılığına ise İstanbul Cumhuriyet Savcısı Aytaç Şener atandı.

Pazar Cumhuriyet Savcısı Hasan Pertav, Borçka Cumhuriyet Savcılığına

Pazar Cumhuriyet Savcısı Sevgi Özcan, Erbaa Cumhuriyet Savcılığına

Pazar Hâkimi Aslı Gözegir, Adıyaman Hâkimliğine

BAŞSAVCI MUSTAFA ERBAŞ’IN ÖZGEÇMİŞİ

Aslen Yozgat’ın Sorgun ilçesinden olan Cumhuriyet Başsavcısı Erbaş, evli ve 2 çocuk babası olup, çeşitli adliyelerde 13 yıl boyunca memurluk ve müdürlük görevlerini tamamladıktan sonra, 2016 yılında Zonguldak hakim adayı olarak mesleğe başlamış, sırasıyla Doğanhisar Cumhuriyet Savcılığı, Giresun Cumhuriyet Savcılığı ve Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığı görevlerini tamamlayarak 2022 yılında Pazar/Rize Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştır.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI