Pazar Belediyesi'ne önemli ziyaret.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan Pazar Belediyesi'ne Ziyaret.

30.08.2024 17:23:00 435 0
Pazar Belediyesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan Pazar Belediyesi'ne Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bugün beraberindeki heyetle birlikte Rize'nin Pazar ilçesinde önemli bir ziyarette bulundu. Ziyaret, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer, İl Başkan Yardımcıları, Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Heyet, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Belediye binasına gelişlerinde Başkan Çakır tarafından kapıda karşılanan AK Parti heyeti, makam odasında gerçekleştirilen toplantıda Pazar ilçesinin sorunlarını ele aldı. Toplantıya, CHP Pazar İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu ile AK Parti ve CHP Meclis üyeleri de katılım gösterdi. Ziyarette, ilçenin çeşitli ihtiyaçları ve sorunları dile getirilirken, Başkan Çakır, Pazar'ın gelişimi için hükümetten destek talep etti.

Bu ziyaret, iktidar partisinin muhalefet belediyeleriyle kurduğu iletişimi güçlendirmek ve yerel yönetimlerin sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirilen önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Ziyaret,Vatandaşları memnun etti. Ziyaret iktidarın muhalefet belediyesinin İlçe sorunlarına yardımcı olması açısından olumlu karşılandı. 


Anahtar Kelimeler: Pazar Belediyesi' önemli ziyaret.
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI