Pazar Belediyesi’nden Bahar Temizliği: Demokrasi Meydanı Temizlendi

Pazar Belediyesi’nden Bahar Temizliği: Demokrasi Meydanı Temizlendi

PAZAR-RİZE 1.09.2024 11:20:00 488 0
Pazar Belediyesi’nden Bahar Temizliği: Demokrasi Meydanı Temizlendi

Rize’nin köklü ilçelerinden Pazar, bahar temizliğine Eylül ayının ilk gününde başladı. Pazar Belediyesi, ilçenin en yoğun ve popüler alanlarından biri olan Demokrasi Meydanı’nda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Demokrasi Meydanı, hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin sıklıkla tercih ettiği bir bölge olarak biliniyor. Meydanda sıklıkla yaşlı vatandaşların güvercin ve martıları besleme alışkanlıkları nedeniyle zemin zamanla kirlenmişti. Belediye ekipleri, bu durumun önüne geçmek için meydanın zeminini deterjanlarla temizledi. Ayrıca, meydandaki Atatürk Anıtı da temizlendi ve bakım yapıldı.

Yapılan temizlik çalışması, vatandaşlar tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Temizlik sırasında meydana gelen düzenlemeler bazı vatandaşlar tarafından telefon kameralarıyla görüntülendi. Meydanın temizlenmesiyle birlikte, vatandaşlar daha temiz ve düzenli bir ortamda vakit geçirme fırsatı buldular.

Pazar Belediyesi'nin bu çalışması, şehrin temizliği ve halkın yaşam kalitesinin artırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI