Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır’ın Kızı Songül ile Hakan Yazaroğlu Dünya Evine Girdi

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır’ın Kızı Songül ile Hakan Yazaroğlu Dünya Evine Girdi

YAŞAM 14.09.2024 11:36:00 749 0
Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır’ın Kızı Songül ile Hakan Yazaroğlu Dünya Evine Girdi

Rize’nin Pazar ilçesinde, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır’ın kızı Songül Çakır ile Hakan Yazaroğlu’nun düğün merasimi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Rize’nin İyidere ilçesinde bulunan Babillon Hotel’de düzenlenen tören, davetlilerin yoğun katılımı ve heyecanı ile dikkat çekti.

Düğün merasiminin açılış konuşmasını yapan İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek nikâhlarını kıydı. Nikâh cüzdanını gelin Songül Çakır’a teslim eden Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, genç çiftin gelecekte mutlu ve başarılı bir hayat sürmelerini temenni etti. Vali Baydaş’ın yanı sıra, törende Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ve birçok yerel yetkili de hazır bulundu.

Törene katılan diğer protokol üyeleri arasında Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun, Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Erhan Yılmaz yer aldı. Ayrıca, Pazar Kaymakamı Hamza İnam, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Aytaç Şener, Pazar İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer ve Çamlıhemşin Kaymakamı Serkan Böyük de düğün törenine katıldılar.

İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Mustafa Atar, eski Pazarspor kulübü başkanı Hüseyin Yangın ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyasi parti ilçe başkanları da davetliler arasında yer aldı. Kalabalık bir misafir topluluğunun katıldığı düğün, yöresel müzik ve yemeklerle renklendirildi. Davetliler, düğün boyunca Rize’nin yöresel lezzetlerini tatma fırsatı buldu ve müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Törenin sonunda, genç çiftin ilk dansı büyük bir beğeni topladı ve düğün, çiftlerin yakın çevresi ve tüm davetlilerin iyi dilekleri ile sona erdi. Songül Çakır ve Hakan Yazaroğlu’nun hayatlarının bu yeni döneminde mutluluklarının daim olması temennisiyle düğün merasimi unutulmaz anılara sahne oldu.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI