Pazar basınından Kaymakam İnam'a hayırlı olsun ziyareti

Pazar basınından Kaymakam İnam'a hayırlı olsun ziyareti

30.07.2024 17:52:00 399 0
Pazar basınından Kaymakam İnam

CENGİZ YILDIRIM 

Pazar ilçesinde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri, yeni ilçe kaymakamı Hamza İnam'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


Erzurum Hınıs Kaymakamı iken Pazar Kaymakamlığına atanan Hamza İnam, Cuma günü ilçeye gelerek göreve başladı. 


Pazar’da görev yapan basın kurumlarının temsilcileri, bugün Kaymakam İnam’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İhlas Haber Ajansı (İHA), Anadolu Ajansı (AA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Çay TV temsilcileri ile pazar53.com, haberguven.com, kackar53.com ve rizepazartakip internet medyası temsilcileri; Sadık Hür, Naci Güven, Abdullah Uzun, Hızır Tonyalı, Cengiz Yıldırım ile Ramazan Yıldırım’ı makamında ağırlayarak bir süre sohbet eden Kaymakam İnan, “Bizler göreve başladığımız bu güzel ilçemize hayırlı hizmetler yaparak anılmak istiyoruz. Geçmişte yapılan çalışmaların gerisinde kalmadan, çıtayı daha da yükselterek, vatandaşımızı memnun edecek güzel işler yapmak için mücadele vereceğiz. Bu konuda vatandaşlarımız ve tüm paydaşlarla el ele vererek çalışma arzusundayız. İlçeyi yavaş yavaş tanıyorum. Güzel, sıcakkanlı ve ilgili insanlar Pazarlılar. İnanıyorum ki buradan görev süremizi tamamlayıp ayrılırken geride hayırlı hizmetler, güzel anılar bırakacağız.” dedi.


Basın mensupları da ilçenin hayrına olacak her çalışmada destek vereceklerini ifade ederek, Kaymakam Hamza İnam’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Samimi bir havada geçen ziyaret, toplu olarak gerçekleşen fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI