Pazar basını hoş geldin ziyareti yaptı

Basından Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

4.09.2024 16:49:00 345 0
Pazar basını hoş geldin ziyareti yaptı

Basından Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Rize’nin Pazar ilçesinde görev yapan basın mensupları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Adem Gündüz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

Hemşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Nimet Büyük’ün yerine Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Adem Gündüz, ilçedeki basın mensuplarını ağırladı ve onlarla tek tek tanıştı.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündüz, ilçedeki eğitim kalitesini artırmak ve başarıyı her alanda yükseltmek için basınla iş birliği yapacaklarını belirtti.

Pazar ilçesindeki görevine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündüz, 29 yıllık hizmet süresinin olduğunu belirterek, “Bu görevin bana verdiği büyük sorumluluğun da bilincindeyim." dedi

Gündüz, “Bu görevin bana verdiği büyük sorumluluğun bilincindeyim. Eğitim camiası ve siz basın mensupları ile gönül birliği içerisinde çalışarak, ilçemizi her alanda başarıya taşımak için gayret göstereceğiz. Eğitimin kalitesini artırma çabasıyla, paylaşımcı bir anlayışla, toplumun her kesimini kucaklayarak bu güne kadar yapılmış olan güzel çalışmaları geliştireceğimize, bu çalışmalara yenilerini de ekleyeceğimize inanıyorum,” dedi.

Basın mensupları da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başlayan Gündüz’e “Pazar’a hoş geldiniz” diyerek başarı dileklerinde bulundular. Ayrıca, ilçenin yararına olacak her çalışmada destek vereceklerini ifade ettiler.

Adem Gündüz Kimdir?

1973 yılında Gümüşhane’nin Torul ilçesinde doğan Adem Gündüz, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1988 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesine başladı. 1992 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yatay geçiş yaparak mezun oldu. 1994 yılında vatani görevini yedek subay olarak tamamladı. 1995-2002 yılları arasında öğretmenlik yapan Gündüz, 2002-2006 yılları arasında okul müdürlüğü görevinde bulundu. 2006 yılında Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atandı ve bu süre zarfında 2011-2013 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekalet etti. 2014-2024 yılları arasında İkizdere Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Adem Gündüz, evli ve dört çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler: Pazar basını geldin ziyareti yaptı
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI