Pazar MHP kongresi yapıldı.

MHP Pazar ilçe Kongresi 02.04.2017 Pazar günü(bugün) Pazar Belediye Kültür ve Düğün Salonunda yapıldı.Ankara Milletvekili Pazarlı Erkan Haberal'ın da katıldığı kongrede Konuşmaların ardından Mevcut Başkan Osman Zafer Demirçereli

SİYASET 2.04.2017 14:01:20 854 0
Pazar MHP kongresi yapıldı.

Fotoğraflar; Ali Akyıldız

Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Olağan Kongresi Pazar Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştiriliyor. Saat 11.00’de başlayan kongreye MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal da katıldı.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, AK Parti Hemşin İlçe Başkanı Mehmet Mataracı, CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, SP İlçe Başkanı Yalçın Hazır, eski ANAP Milletvekili Avni Kabaoğlu, STK başkanları ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

MHP’nin yıllarca ilçe başkanlığını yapan 95 yaşındaki Nedim Telatar’a şükran plaketini Ankara Milletvekili Erkan Haberal verdi. Telatar, alkışlar arasında, zorlukla yaptığı kısa konuşmada, Ben geçmişte 3 kişi ile kongre yaptığımı hatırlıyorum. dedi.

MHP Pazar İlçe Başkanı Osman Zafer Demirçelik ve diğer başkan adayı Muhittin Ayrılmış kısa birer konuşma yaptılar.

334 delegenin oy kullanma hakkı olan kongrede mevcut başkan Osman Zafer Demirçelik ile adaylığını hafta içinde açıklayan Muhittin Ayrılmış’ın listeleri başkanlık için yarışacak.

2 listeyle seçime girildi.Çekişmeli geçen oylama sonucunda ise Osman Zafer Demirçelik 119 oy alırken,Muhittin Ayrılmış ise 101 oy da kaldı.Buna göre Pazar İlçesi MHP İlçe Başkanı değişmedi.Osman Zafer Demirçelik yeniden başkan oldu.

SEÇİME KATILAN ADAYLARIN LİSTESİ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI