Pazar İlçe Müftülüğünden ziyaret

Pazar İlçe Müftülüğü, Ahmet Tahtakılıç Ortaokulunda Özel Eğitim Gören Öğrencileri ziyaret etti.

YAŞAM 8.12.2023 13:44:51 179 0
Pazar İlçe Müftülüğünden ziyaret
Ziyarete Engelli Koordinatörü Mustafa Bölükbaş, Cumhuriyet Mahallesi Şehitler Camii İmam Hatibi Yusuf Kambur ve Yeşilköy Camii İmam Hatibi Dursun Tekin katıldı.
Cumhuriyet Mahallesi Şehitler Camii İmam Hatibi Yusuf Kambur 'inancımıza göre bedenen ya da zihnen engelli olmak bir eksiklik değildir.
“Engellilik yaşama engel değildir. Engellilerin da yaşama hakkı vardır. Engelli insan Allah katında değerlidir. Saygındır. Allah katında üstünlük ancak takva iledir. Dolaysıyla engelliler toplumda dışlanamaz, değer verilir.

' Bunun Allah Rasûlü’nün hayatında bize ışık tutacak örnekleri vardır. En bilinen örnek görme engelli sahabi olan Abdullah İbn. Ümmi Mektum. Peygamberimiz ona öğretmenlik vazifesi vermiş hatta Medine dışına çıktıklarında da tam 13 defa yerine vekil bırakmıştır.Yine önde gelen sahabilerden bir ayağı aksayan (topal)Muaz b. Cebel’i Yemen’e vali olarak göndermesi de kayda değerdir.
Onun için Engellilerimize herdaim destek verelim. Ziyaret edelim ihtiyaçlarını karşılamaya çalışalım. Engellerini tamamlayalım 'dedi.

Ziyaret sonunda öğrencilere kitap hediye edildi, ikramda bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI