Pazar Ak Parti İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı

Pazar Ak Parti İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı.

SİYASET 23.08.2023 14:52:40 272 1
Pazar Ak Parti İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı

İlçe Başkanı Adem Yıldız’ın 2024 Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde Belediye Başkan Adayı olmak için istifa etmesi üzerine, ilçe başkanlığına atama yapıldı.

Bir süre önce Ak Parti Pazar İlçe Teşkilatı tarafından İlçe yönetimi ve delegelerin katılımı ile yapılan temayül yoklaması sonucu Hamza Kandemir ve Yahya Terzi’nin isimlerinin öne çıkmasının ardından bu iki aday Ankara’ya çağrıldı.

Ak Parti Genel Merkezinde iki adayla yapılan görüşme sonucunda ilçe başkanlığına HAMZA KANDEMİR atandı.

HAMZA KANDEMİR;

ÖZGEÇMİŞİ

1966 yılında Rize Pazar'da doğdu
İlk ve Orta Okulu Pazar'da Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi Telekomünikasyon bölümünü Rize 'de okuyarak mezun oldu.
KTÜ Rize Meslek Yüksek Okulu teknik programlar elektrik bölümünden 2007 yılında mezun oldu.
Pazar ilçesinde Türktelekom hizmetlerinde 17 yıl çalıştıktan sonra Türktelekom Rize İl Müdürlüğüne ataması yapıldı. Ofis yönetimi, şikayet yönetimi uzmanlıklarında çalışmalarına devam ederken 2014 yılında Akparti listelerinden Pazar İlçesi Belediye Başkan aday adayı oldu. Sonrasında 31.12.2015 tarihinde çalıştığı kurumdan emekli oldu ve 2019 yılında Akparti listelerinden Pazar İlçesi Belediye Başkan aday adayı oldu.
2019 yılı yerel yönetimler seçimleri öncesinde Akparti Pazar İlçe yönetimi ana kademe kadrolarında görev aldı ve yerel yönetimler birim Başkanlığında görevlendirildi. Bu görevine devam ederken 2023 yılı Nisan ayında Siyasi Hukuk İşler Başkanlığı görevine atandı. 14 Mayıs 2023 ve 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde SKM ve SAS Başkanlıkları yaptı
Yeni dönemde Akparti Pazar İlçe Başkanlığı görevine ataması yapılan Hamza Kandemir evli ve 5 çocuk babasıdır

YAHYA TERZİ


Anahtar Kelimeler:
Prof
23.08.2023 20:20:01
Ahbe pazarteşkilati nehallerde bizimgibilerinhaberi bileyok secimyanasti şuan kafaları yede dolaşıyor birazdan kafaları kaldıracaktır secimdensonra tekrarkafalaryerde bizlerde 4veya 5kisi pazar simidi 100gram kaşar ye babam ye kahpe dünya Allah birdaha beni siyasilerin yanına düşürmesin amin kendi menfaatleri için yapmayacaksa partisini satmayacaksa kafasını devamlı yukarıda gözleri seni girecekse kendisinden önce molletiicinvataniicin bayrağiicinyalandolan olmazsa Allah yollariniaciketsin sayın cumhur başkanına yanlişyaparlarsa Allah onlardan hesapsorsun

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI