Pamuk ve Boncuk ile 5 ay önce arkadaş oldu

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası Galler düzü mevkiinde uzun yıllar kafe işletmeciliği yapan Hasan Osmanoğlu(45), işyerinde 5 ay önce tanıştığı 2 tilki ile dostluklarını hala devam ettiriyorlar.

YÖREDEN HABER 28.12.2021 13:20:37 461 1
Pamuk ve Boncuk ile 5 ay önce arkadaş oldu

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası Galler düzü mevkiinde uzun yıllar kafe işletmeciliği yapan Hasan Osmanoğlu(45), işyerinde 5 ay önce tanıştığı 2 tilki ile dostluklarını hala devam ettiriyor.

İşlettiği kafeye gelen tilkileri el bebek gül bebek besleyen Osmanoğlu, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

İlgi ile takip edilen görüntüler için Osmanoğlu,” 5 ay önce işyerime geldiler. Bende onları beslemeye başladım. İsimlerini Boncuk ve Pamuk olarak adlandırdım. Hangisini çağırıyorsam o geliyor. Bana o kadar alıştılar ki, müşterilerin gitmesini takip ediyorlar gidince de hemen geliyorlar. Âdeta arkadaşlarım oldular” dedi.

Anahtar Kelimeler:
oralı
30.12.2021 11:11:01
çocuklar ve hayvanlar kimin dost olduğunu bilirler yaratılış mücizesidir

2. Sürgün Yaş Çay Kampanyası Tamamlandı

Bulutların Ülkesi Hemşin’e Özlem Şiire Döküldü

Millet Bahçesi’ndeki Cami İnşaatında İncelemeler

Vali Baydaş’tan Çamlıhemşin’e Destek Mesajı

Ardeşen ve Pazar TSO’dan Bölgesel Kalkınma İçin Güç Birliği