Özel Çocukların Yüzlerindeki Her Bir Gülümseme Bizler İçin Çok Değerli

Vali Kemal ÇEBER, eşi Neslihan AYAN ÇEBER ile birlikte 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü faaliyetleri kapsamında "ROMED" (Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği) Hobi Atölyesi'nde eğitim gören özel çocukları ziyaret

YÖREDEN HABER 3.04.2021 11:20:34 497 0
Özel Çocukların Yüzlerindeki Her Bir Gülümseme Bizler İçin Çok Değerli

Vali Kemal ÇEBER, eşi Neslihan AYAN ÇEBER ile birlikte 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü faaliyetleri kapsamında 'ROMED' (Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği) Hobi Atölyesi'nde eğitim gören özel çocukları ziyaret etti.

Özel çocuklara el sanatları, resim, boyama gibi el becerilerinin kazandırıldığı atölyeyi gezen Vali ÇEBER, özel çocuklarla yakından ilgilendi.

Vali ÇEBER, toplumdaki bütün fertlerin özel çocuklara sahip çıkarak onları kucaklamasının önemine değinerek, 'Özel çocuklarımıza ve ailelerine destek olmak bizim görevimizdir. Onları çok seviyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki bir gülümseme, tebessüm, onların yaşadığı her mutluluk bizim için çok değerlidir.

Bilindiği gibi pandemi sürecinde alınan tedbirlerden dolayı pek çok alanda kısıtlamalara gitmek durumunda kaldık. Kontrollü normalleşme süreci içerisinde ve bu süreci atlattığımızda şuan olduğu gibi özel çocuklarımızın eğitiminde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı Hedeflerine Her Geçen Gün Daha da Yaklaşıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize Valiliği'ni Ziyaret Etti

Rize'de Yoğun Program: Cumhurbaşkanı Erdoğan Memleketi Rize'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize Programı Belli Oldu! Gündemde AYDER Yaylası ve Mega Projeler Var

Çay Sektöründe Alarm: Verim ve Kalitede Büyük Kayıp