“Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” 3. gününde

27 Nisan-1Mayıs tarihleri arasında ilimizde düzenlenen “Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi”nin 3'üncü gününde Ortadoğu’dan gelen turizm acenteleri bölgemizdeki turizm acenteleriyle bir araya gelerek bire bir görüşmeler gerçekleşti

YAŞAM 30.04.2024 14:00:00 262 0
“Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” 3. gününde

Yapılan görüşmelerde ilimizin turizm destinasyonları başta olmak üzere konaklama, ulaşım, yeme içme ve benzeri birçok alandaki hizmetlerle ilgili bilgilendirmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı beklentiler ve sunulacak hizmetler üzerinde görüşmeler gerçekleştirildi. Rize’deki seyahat acenteleri ve turizm bakanlığı turizm işletme belgeli otellerle birebir görüşmeler gerçekleştirildi. İlimizden 50 ye yakın işletmenin katıldığı toplantıda karşılıklı pazar ağlarını geliştirme noktasında temaslar kuruldu..

Toplantıya; Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bayram Yığcı, TGA, THY ve Doka temsilcileri de katıldı.

Konu ile ilgili şu açıklamalar yapıldı: “3 gündür ilimizde devam eden “Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” kapsamında  Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Umman’dan gelen  44 turizm acente temsilcisi ve beraberindeki sosyal medya fenomenleri ilimizdeki turizm destinasyonlarını gezerek görme fırsatı buldular. Şehrimizin sunduğu aktiviteleri ve turizm olanaklarını yakından gözlemleme fırsatı buldular.”


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI