ORMAN MÜHENDİSLERİ GÖREVE BAŞLADI

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünde göreve yeni başlayan Orman Mühendisleri ve Orman Muhafaza Memurlarının “Hizmet İçi Eğitimi” DSİ 26 Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda başladı.

TRABZON-ARTVİN 20.09.2023 11:14:14 342 0
ORMAN MÜHENDİSLERİ GÖREVE BAŞLADI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman Bölge Müdürlüğünde göreve yeni başlayan Orman Mühendisleri ve Orman Muhafaza Memurlarının “Hizmet İçi Eğitimi” DSİ 26 Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda başladı.

Artvin Orman Bölge Müdürlüğü kadrosuna yeni katılan personellerin mesleki verimliliğini artırmak ve güncel konularda bilgi vermek için düzenlenen eğitim seminerine; Orman Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya, Bölge Müdür yardımcıları ve şube müdürleri de katıldı.

Orman Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından, Orman Zararlılarıyla Mücadele, Orman Yangınlarıyla Mücadele, İzin ve İrtifak, İşletme ve Pazarlama, Ağaçlandırma ve Silvikültür, Orman İdaresi ve Planlama, Makine ve İkmal, Mali İşler, Ekosistem Hizmetleri, Personel, Kadastro ve Mülkiyet, Or-Köy, Basın ve İletişim, Bilgi Sistemleri ve Etüt Proje Başmühendisliği konularında eğitim verildi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI