ÖNCEKİ DÖNEM PAZARSPOR’A BAŞKAN ADAYI OLAN, ALİ GÜNEY’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İŞ İNSANI, GEÇEN DÖNEM PAZARSPOR’A BAŞKAN ADAYI OLAN, ALİ GÜNEY’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

SPOR 29.06.2024 10:25:00 559 1
ÖNCEKİ DÖNEM PAZARSPOR’A BAŞKAN ADAYI OLAN, ALİ GÜNEY’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Pazarspor Tesisleri 2022-23 döneminde işleten, Turizmci, Tur Operatörü, Uluslararası Tur Operatörlüğü yapan ve Hüseyin Yangın döneminde de yönetim kurulunda bulunan, Çamlıhemşinli İş insanı Ali Güney, ‘Pazar’da bu gençlere kim sahip çıkacak’ haberimin altına yapmış olduğu yoruma hiçbir müdahale de bulunmayarak sizlerle paylaşıyorum.

‘DENİZ KONAĞI KİRALADIM’

2022 -23 senesinde Mustafa Taşkın döneminde kulübün çıkarları doğrultusunda Yüksek Aylık ve peşin para ödeyerek Deniz Konak Otelini kiraladım. En zor Sartlarda 7 genç takımı Hocalarıyla beraber oyuncuları bularak kurdum. 

‘SPONSPORLUK YAPTIM’

Sponsorluk yaptım, Gelişim ligi ve Bölgesel ligde oynattik.2023-24 dönemde Dostum dediğim Hüseyin Yangın yönetime gelerek PAZARSPOR 3 lig ve diğer takımları katletmiştir.

Başkan olma sebebi Kendi çıkarlarını Spor Bakanının desteği ile halletmekti. Ve Başarılı oldu da, Ruhsat alamadığı İnşaatına Ruhsat aldı. Pazarımıza yakışır şekilde işlettiğim (10 Yıllık sözleşmem olan) Deniz Konak otelini değişik tehditlerle beni korkutmak suretiyle geri verdim. Çünkü İşletmenin Tapusu yoktu. Deniz Kıyısı olarak gözüküyormuş, Çalışma Ruhsatı öylesine verilmiş bunları bana kira sözleşmesi yapılırken söylemediler.

‘BENİM BİR HEDEFİM VARDI’

Benim hedefim Pazarspor Altyapısını Avrupai standartlara getirip tüm branşlarda yarışmacı ekipler yaratıp 3 yıl içerisinde her sene 5 veya 6 oyuncu 1 takıma verip bizim oyuncularla tekrar 2 lig çıkmaktı. İlk senemizde 7 oyuncuyu 1 takıma kazandırdık.

‘YANGIN HERKESİ KÜSTÜRMÜŞTÜR’

Hüseyin Yangın kendi çıkar ve Egosu ile kulübü yöneterek yöneticileri herkesi küstürmüş, yanlış transferlerle kulübü borçlandırmış ve ben TFF yeni yönetime gireceğim diyerek Kulübü Olağanüstü kongreye götürmüştür. E mail adresi olmayan bir Başkanın Kulüp yöneticilerine ait olan WhatsApp sayfasına dahi yazı yazdırmayarak her şeyi ben bilirim edasıyla kimseyi bilgilendirmeden Pazarspor’un geleceğini karartmıştır.

‘KULÜBÜN GELİRİNİ DE AZALTMIŞTIR’

Kulüp binasının yanındaki Hali Sahanın çatısını söktürerek Yaptırdığı binanın manzarasını kapatmasın diye önlem almıştır. Üstü acık Hali sahada yağmurlu havada kimse top oynamıyor kulübün gelirini de azaltmıştır.

‘PERSONELİN MAAŞLARINI ÖDEYEMEZ HALE GETİRMİŞTİR’

Deniz Konak otelini işletmesini tekrar eski haline getirip kulübe zarar vermiştir. Personelinde maaşlarını ödeyemez hale getirmiştir.

‘SONUÇ OLARAK’

Futbol Kulüpleri Profesyonel bu işi bilen, gören vizyonu olan yöneticilerle yönetilir. Spor ve Futbol a 30 yılımı vermiş biri olarak bu olaylar beni üzmüştür.  75 Yaşında Hüseyin Yangın ’da nasıl olacakta TFF yönetimine faydalı olacaktır. Pazarspor’a Allah kolaylıklar versin.

‘ÖZÜN ÖZÜ’

Ayrıca Kulüp üyeliğinden ve Onursal başkanlıktan 6 yıl önce istifa edip hangi amaçlarla tekrar kulübe başkan olmak istedi ve de oldu?


gerçek pazar sporlu
30.06.2024 11:50:23
sayın ali güney günaydın yenimi uyandınız 2019 yılında pazar spor başkanlığına aday olan süleyman kesimal in konuşma videosunu bir daha dınlemeni tavsıye ediyorm o gün googla süleyman kesimal pazarspor kongre konuşması diye yazarsanız karşınıza çıkar bügün sizin söylediklerinizi o gün dile getirdi ama manfaatlarınız doğrultuusnda süleyman kesimalın dediklerine kulak bile asmadınız şimdi menfatınız çakışınca veryansın dile getirdiklerinizin hepsi doğru ama sizlerde yapılan bu yanlışların ortaksınız bu konuşmalar sızı aklamaz pazar spora en büyük kotülüğü hüseyin yangına destek vermekle sizler yaptınız günah çıkarmaya çalışıyırsunuz pazar ilçemizin kurtuluşu 10 mart pazar sporun kurtuluşuda hüseyin yangından kurtulduğu tarih olacak hüseyin yangın yine gölge başakan adayı uğur arslan beyi kendi çıkarları doğrultusnda pazar sporun başına getirmek istiyor gerçekten çok yazık pazar sporumuza çok yazık

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI