Okullara kitap desteği

İlçedeki okulların kütüphanesi ile öğrencilere 6 bin TL değerinde kitap bağışında bulundu.

EĞİTİM 6.11.2013 15:07:07 89 0
Okullara kitap desteği



Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, ilçedeki okulların kütüphanesi ile öğrencilere 6 bin TL değerinde kitap bağışında bulundu.

Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, Hemşin İlkokul, Ortaokul ve Çok Programlı Lisesi’ne kitap bağışı yaptı.

Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen tarafından okulların kütüphane ve kitaplıklarında öğrencilerin hizmetine sunulmak üzere çocuk gelişimi ve kültür kitaplarının yanında konu anlatımlı test kitapları, soru bankası kitapları, YGS ve LYS’ye hazırlık test kitapları ile yaprak testleri dokümanları dağıtıldı.

Kitapların dağıtımını yapan Hemşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim Önal, “Kaymakamımız Sayın Hamza Türkmen ile okullarımızı ziyaret ettiğimizde kendileri sizlere kaynak kitap almak, okul kütüphanelerini ve kitaplıklarını yeni ve güncel kültür kitaplarıyla donatmak amacıyla destek sözü vermişti. Bugün Kaymakamımız Sayın Türkmen’in verdiği sözü yerine getiriyoruz. Yaklaşık 6 bin TL tutarındaki bu kitapları sizlere kazandırmanın büyük bir sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle siz öğrencilerimiz, öğretmen arkadaşlarım, yöneticilerimiz ve kısaca tüm Milli Eğitim camiamız adına Kaymakamımıza en içten teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı arz ediyorum. Sizlerin de ilçemizin eğitim seviyesini yükseltmenize, okuma alışkanlığı kazanmanıza vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Müdür Önal, en iyi arkadaşın kitap olduğunu vurgulayarak; öğrencilerin, görsel medyadan uzak durmak için kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını isteyerek; su gibi, hava gibi kitap okumanın da bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Merkez Ortaokulu Müdürü Zeki Sarı da yaptığı konuşmada İlçe Kaymakamı Hamza Türkmen’e teşekkür ederek, bu atılımın okulun ve ilçenin eğitim seviyesinin yükselmesine katkısı olacağını, böylece yıl sonunda okulun ve ilçenin SBS’deki başarıları ile yapılan çalışmaların meyvelerinin toplanacağını umduğunu söyledi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim Önal ve sınıf öğretmenleri kitapları öğrencilere teslim ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI