Tarih: 01.11.2013 08:48

Öğrencilerden Aslan'a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in





Pazar A. Mesut Yılmaz ilkokulu 2. Sınıf öğrencileri Kaymakamımız Selçuk ASLAN’ı makamında ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramı ile ilgili hazırladıkları etkinlikleri sundular. 

A.Mesut Yılmaz okul müdürü M. Şahin YAZICI, sınıf öğretmeni Nurten MÜFTÜOĞLU ve 2/N sınıfı öğrencileri tarafından yapılan ziyarette Engin Can ÜST isimli öğrenci İstiklal Marşımızı ezberinden okudu ve tüm öğrenciler eşliğinde Cumhuriyet Güneşi isimli oratoryo seslendirildi.

 Kaymakamımız Selçuk Aslan’a kendi hazırladıkları hediyeleri veren öğrencilere Kaymakam Aslan’da Türk bayrağı rozeti hediye etti.

 Öğretmen Nurten MÜFTÜOĞLU sınıflarında uyguladıkları Cumhuriyet çocukları projesi kapsamında değerler eğitimine önem verdiklerini büyükleri ziyaret kapsamında öğrencilerimizin Kaymakamımızı ziyaret etmek istemeleri üzerine okul müdürlerine konuyu açtıklarını ve randevu aldıklarını belirtti.

 Kaymakamımız Selçuk ASLAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek hazırladıkları oratoryoyu çok beğendiğini vurgulayarak ziyaret için teşekkür etti.

 

    


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —