Nurettin İnce, aday adaylığı süreci için net konuştu

Nurettin İnce, aday adaylığı süreci için net konuştu

GÜNDEM 12.12.2023 13:59:49 756 14
Nurettin İnce, aday adaylığı süreci için net konuştu

Ak Parti kadrolarında yaklaşık 10 yıl görev yapan Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce’nin aday adayı olup olmayacağı konusunda, Kasım ayında kaçkar53.com sitemize açıklamalarda bulunmuştu.

İnce, o tarihte Ziraat Odası Başkanlığından yasal olarak ayrılma dilekçesinden sonra, görevi arkadaşlarına bırakıp aday adaylık sürecini takip ettiğini ve gelişmelere göre de yol haritasını belirleyeceğini ifade etmişti.

Sürecin hala devam ettiği bu günlerde, aday adaylık konusunda yapılan tartışmalar üzerine Nurettin İnce’ye gelişmelerle ilgili sorular yönelttik.

O açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz.

YEREL SEÇİMLERE GİDERKEN SÜRECİ DEĞERLENDİRİRMİSİNİZ?

“Mayıs ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimden sonra ülkemiz 2024/MART ayındaki yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Tüm partilerin amacı seçimden başarılı çıkmak, hizmet edecek ve toplumun kabul ettiği adaylarla seçime gitmektir.

Bu çerçevede bütün partilerde aday adaylık süreci başladı ve her parti kendi çalışmasını yapmaktadır. Benim mensubu bulunduğu AK PARTİ de çalışmalar devam etmektedir. İlçemizde ilçeye hizmet etmek için partilerden aday adayı arkadaşlar çıkmış sürece dahil olarak çalışmalarını devam ettirmektedirler. Tüm arkadaşlara saygı duyarak ilçemiz ve bizler için hayırlısı olsun diyorum.

ADAY ADAYLIKDAKİ YARIŞINIZ NASİL GİDİYOR.

“Şahsım 18 Kasım 2023 tarihinde yapmış olduğum basın açıklamasında da belirttiğim gibi ben AK PARTİ de 2003 yılından günümüze tam 20 yıldır siyaset yapıyorum. Bunun 9 yılını aktif siyaset yaparak geçirdim.2004-2009 İl genel meclis üyeliği 2014-2018 ilçe başkanlığı yaptım. Bu dönemlerde ki AK kadrolarla yaptığımız hizmetler bellidir. 15 Temmuz darbe girişiminde ben ilçe başkanıydım. Ben AK PARTİ ye yabancı bir isim değilim; kamuoyundaki araştırmalarda vatandaşımızın tercihi ve cumhurbaşkanımızın ve siyası büyüklerimizin takdiri ben olursam görev yapacağımı söylüyorum. Bu durumda bende aday adayı bulunmaktayım. Aday olmamda hiçbir yasal sıkıntım yoktur. Kamu görevlerimi yardımcılarıma bırakmış bulunmaktayım. Ben her zaman şunu dua ediyorum ilçemiz için kim hayırlısı ise ona nasip etsin. Başarının temelinde, başarmaya inanmak, çalışmak proje üretmek ve iyi bir kadro gerekir. Başarılı insanlara bakarsanız ekip ruhu ile çalışan kişiler başarıya ulaşıyor.”

PAZARI PAZAR EDECEK EN ÖNEMLİ YATIRIM NEDİR VE BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

İlk önce şunu söylemek istiyorum Pazar’da genel bütçeden yapılan yatırımlarda fazla bir eksiklik olduğuna inanmıyorum. Benim dönem de cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm siyasilerimiz yaptığımız her projeye destek vermiş ve AK kadrolarla birlikte birçok yatırıma imza attık. Pazar için en önemli 3 proje; 1- sahil dolgusu, 2-Fabrikaların taşınması Otel projesi 3- Kentsel dönüşüm projeleridir. Bunların başarılması için Pazar halkının çok akıllıca davranması gerekir. Rize’miz için önemli bir döneme giriyoruz herkesin toplumsal menfaattarı düşünerek karar vermesi gerekir Rize’nin kaybetmeye tahammülü yoktur. Ben bu inanca sahibim.”


Anahtar Kelimeler:
S T
12.12.2023 15:10:04
Yolun açik olsun

ahmet
12.12.2023 15:25:23
ahaa bi sen eksiktin ulan nasıl bi pasta varki çöken çökene madem projelerin vardı ilçe başkanı iken neden yapmadın eğerki seni aday gösterirlerse o 10 adayın yerinde olsam partiden istifa ederdim demekki akp onları adam yerine koymamıştır bunun adaylığı açıklanırsa akp tarihten silinir pazardan bunun otundan bostan olmaz kendi işlerini hertürlü çeviren bir şahsiyet kimsenin yüzüne bakmaz etmez bu başkan olursa kimsenin yüzüne bakmaz telefonları açmaz gülerim yeminle akp ye 50 oyum var chp ye veririm

zurzu
12.12.2023 15:40:13
Pazar'da hizmetinden memnun olmadığımız bir belediye ile başbaşayız. Sadece insani yönlerinden memnun olduğumuz fakat iş yapma noktasında yetersiz kalan bir belediye başkanı var. Herkes, Sayın Basa çok iyi insandır cenaze düğün eksik etmez herkesin düğününe cenazesine gider diyor. Bu yönünden herkes memnun. Bu yönünden bizde memnunuz. Zira İyi insan olmak vatandaşa, ilçeye, devlete millete iyi hizmet etmek için yetersiz kalıyor. Lider olmak, hizmet etmek, proje adamı olmak, personeli etkin çalıştırabilmek ayrı meziyet ister. Maalesef bu meziyetler Sayın Basa’da yok. Hepimiz bunun farkındayız. Gerçek projelerin hayata geçirilmesi memnun olmadığımız bir sürü olumsuzluğun önüne geçilmesi gerekiyor. Gerçekten Belediye Başkanlığı’nı yapabilecek, olumsuzlukların üstesinden gelebilecek, personeli etkin çalıştırabilecek, bürokrasi ayağında Ankara ile temas kurabilecek tek isim Sayın İnce’dir. Seçimden önce yığınla kirli bilgi dedikodu peşimizi bırakmıyor. Az biraz takipçisi olan, cep telefonu ile çekilmiş görüntüleri instagramda paylaşıp gazeteci olan insanların yaşadığı ülkedeyiz. Dolayısı ile kirli bilgilere kulak tıkayıp öyle yol almamız, Pazar için ciddi düşünmemiz gerekiyor. Subjektif hüsnüniyet kavramını rafa kaldırıp objektif düşünmeliyiz. Dolayısı ile gerçekten ama gerçekten bu işi yapabilecek tek kişi Sayın İnce’dir diyorum.

Hüseyin kurt
12.12.2023 16:04:51
Değerli başkanımız nurettin inceyi belediye başkanı olarak görmek istiyoruz

pazarlı
13.12.2023 09:28:43
yolun açık olsun yakışır

salim
13.12.2023 09:29:04
AK PARTİ DE SANA YAKIŞIR

ÖMÜR
13.12.2023 09:30:58
SİZE YAKIŞIR

İsmail
13.12.2023 10:40:15
Başkanım sana yakışır yaparsan sen yaparsin

Atınali
13.12.2023 10:44:10
Seçim seninle kazanilır proje adamisi

Resul
13.12.2023 10:47:43
Nurettin bey, Aday olan herkesin görevinden istifa ettiği gibi sizinde istifa ederek aday adayı olmanız digrusudury. Ahlakı olan budur. Pazar insanı bu arkadan dönerek puan almak isteyenlere pabuç bırakmaz. Sen kendini çok akıllı mi zannediyorsun. Başkanımız yine Ahmet Basa dir. Çünkü dürüst temiz bir kişiliği var. Üç kağıdı yoktur. Hile hurda bilmez. Siz hem şoför yanı,hem iki buçuk lira diyorsunuz. Ayıp oluyor.

Pazarlı Seçmen
13.12.2023 11:28:20
Pazar halkına sesleniyorum pazarımızı seviyor isek lütfen bu genç kardeşimize sahip çıkalım ne kadar anket yapılırsa yapılsın gönlümüzdeki aday yarının sahibi gençlerin bir neferi olarak Furkan Namlı'dır. Aday belirleme komisyonunda görevli yetkililere sesleniyorum lütfen yarının sahibine sahip çıkalım hizmetini görelim şans verelim gençlere sahip çıkmaz isek kimler sahip çıkacak

Pazarlı Genç
13.12.2023 13:51:01
Nurettin İNCE beye de yakışık Furkan NAMLI adayımıza da çok yakışır bunlardan biri başkan diğeri başkan yardımcısı olsa hakikaten pazar belediyesi iş yapar boşuna dememişler yarının sahibi gençlerdir Furkan başkan genç ama olgunlaşmış insan adam gibi adam tebrik ediyorum çok özgüvenli ve çalışkan inşAllah pazar ilçemiz kaybetmez

Akpli mi Ak partili mi
13.12.2023 17:57:15
Herkes aday adaylıgı için başvuru sunu yapar ekrana çıkar kimi vitrinlik kimi koltuk kimi prestij kimi hizmet için... Ama aday adaylık süresinde başvuru tarihleri arasında talip olunursa olması gereken Bi süreç sonradan Ahmet Mehmet gösterecek hikaye cumhurbaşkanı seçecek hikaye kesinlikle böyle birşey yoktur kesinlikle.... Seçimi merkez yapar cumhurbaşkanı ilgilenmez bile büyükşehirlerle ilgilense söyleneni dinlemese kaybetmez di.. Şimdi de bakan diyecek aday ben olacağım diyor ince başka birşey yok ama alır mı seçimi alamaz hiçbir seçimde düşündüğümden farklı birşey çıkmadı biz sade vatandaşız ama bu ikiyüzlü siyaset artık bitsin diyecem ama imkanı yok bu milletin derdi ile dertleşecek kimse yok

Pazarlı Seçmen
14.12.2023 16:09:44
Pazar halkına sesleniyorum lütfen yarının sahibine sahip çıkalım pazarımız hizmet görmesini istiyorsak bu genç kardeşlerimize sahip çıkalım yarınını düşünmeyen insan aklı olmayan insandır lütfen rica ediyoruz eski tasları bırakalım yeni yüzyıla ayak uyduralım genç kardeşimizin arkasında duralım adayımız Furkan Namlı olduğunu unutmayalım genç yolun ve bahtın açık olsun Allah utandırmasın

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor