MYO ÖĞRENCİLERİNDEN RİZE’YE TEKNİK GEZİ

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programındaki öğrencilerden Rize Ramada Otele Teknik Gezi düzenlendi

EĞİTİM 13.05.2024 11:41:00 333 0
MYO ÖĞRENCİLERİNDEN RİZE’YE TEKNİK GEZİ

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programındaki öğrencilerden Rize Ramada Otele Teknik Gezi düzenlendi.

Arhavi Meslek yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımı ile Rize Fındıklı Ramada By Wyndham Oteline teknik gezi gerçekleştirdi. Öğrenciler önce tüm departmanları departman müdürleri ve otel genel müdürü eşliğinde gezme ve kendilerinden departmanların işleyişine dair kısa da olsa bilgi alma şansı elde ettiler. Ayrıca sormuş oldukları sorularla bu süreci daha da verimli hale getirdiler.

Gezi süresince öğrenciler hem mezun olduklarında çalışacakları departmanları görme hem de stajları için anlaşma yapma fırsat buldular. Programda eğitimin kalitesini nasıl artırabileceğine ve bunun için birlikte ne tür iş birlikleri yapabileceğimize dair fikir alışverişinden sonra gezi sonlandı.

Teknik gezi öğrenciler için çok verimli bir etkinlik oldu. Gezi süresince başta Rize Fındıklı Ramada By Wyndham Oteli Genel Müdürü Ertaş Bozkurt ve Operasyon Müdürü Murat Kaptan olmak üzere tüm departman yöneticilerinin samimi, içten ve misafirperver yaklaşımları öğrencileri mutlu ederken, gezi sonunda öğrenciler otelden ayrılırken kendilerine teşekkür ettiler.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI