MÜSTEŞAR'DAN BAŞKANA ZİYARET

SERENDER EVLERİNE HAYRAN KALDI.

YÖREDEN HABER 6.07.2013 08:18:18 82 0
MÜSTEŞAR



Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk Şahin, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Artvin’de Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün’ü makamında ziyaret etti.
 Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk Şahin, beraberinde Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş ile birlikte Belediye Başkanı Emin Özgün’ü makamında ziyaret etti. Nazik ziyaretinden ötürü Müsteşar Yardımcısı Şahin ve İl Müdürü Ateş’e teşekkür eden Başkan Özgün, Belediye’nin Artvin-Borçka karayolunun 10. kilometresinde yaptırdığı  “Serender Evler Marina Tatil köyü” hakkında bilgi verdi.

Serenderlerin hizmete girdiği günden bugüne yaklaşık bin turisti ağırladığını kaydeden Başkan Özgün, aynı bölgede 20 adet daha serender ev ve çok amaçlı bir salon inşa edeceklerini söyledi. İnşası düşünülen bu salonunun restoran, özel seminerlere hizmet edecek kapasitede bir toplantı salonu ve düğün ve nişan gibi organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek bir yer olması planlanıyor. Projeyi hayata geçirmek için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan Özgün, gelecekte Artvin’in turizmden en iyi payı alması için belediye olarak girişimcilere öncülük ettiklerinin altını çizdi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk Şahin de, Serender Evler Marina Tatil Köyü’nün iyi bir turizm yatırımı olduğunu doğasıyla, göl manzarasıyla ulaşım kolaylığıyla beğenilir bir proje olduğunu söyledi. Yatırımın mimarı olan Başkan Özgün’ü tebrik eden Müsteşar Yardımcısı Şahin, bu yatırımların, ciddi bir turizm potansiyeli olan Artvin’de daha çoğalması gerektiğini kaydetti. Şahin ayrıca, Artvin turizmine katkı sunmak amacıyla her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.
Ziyaretin ardından Artvin Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün, Müsteşar Yardımcısı Şahin’e ziyaretin anısına bir adet maket Şavşat evi hediye etti.  Başkan Özgün’le bir süre daha sohbet eden Şahin daha sonra makamdan ayrıldı. (abbb) 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI