Müdürümüz dönene kadar takipçisi olacağız

Rize'de Milli Eğitim Müdürlerinin rotasyonla yer degistirilmesi kapsamında,Pazar'dan İkizdere ilçesine atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK için STK başkanından SERT açıklama..

GÜNDEM 9.08.2024 16:44:00 762 1
Müdürümüz dönene kadar takipçisi olacağız

“NİMET BÜYÜK ,PAZAR’A BÜYÜK NİMET" sözleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük'ün yapılan rotasyonla Pazar'dan İkizdere ilçesine tayini dolaysıyla SERT tepki gösteren Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

"MÜDÜRÜMÜZÜ PAZARIMIZA TEKRAR İSTİYORUZ ,TÜM PLATFORMLARDA DİLE GETİRECEĞİZ ,MÜDÜRÜMÜZ GELENE KADAR GEREKİRSE MİLLİEĞİTİM TAŞıMACILIĞINI YAPMAYACAĞIZ.

  İlçemizin bütün velileri,bütün çocukları ,bütün öğretmenleri bütün STK’ları kısacası tüm Pazar'ın gönlüne başarısı ile taht kurmuş bir MİLLİEĞİTİM müdürümüzün taçlandırılması beklenirken,Pazar'dan daha küçük bir ilçeye alınması bizleri derinden üzmüştür.İlçemiz okullarının eğitim seviyesini Rize’de birinci sıraya alan bir MİLLİ EĞİTİM müdürü bunu haketmiyor .

  Bir STK olarak bu konunun peşini bırakmayacağız;sonuna karar müdürümüzü ilçemize getirmek için mücadele edeceğiz, bunun arkasında kimlerin olduğunu çıkaracağız .

Eğer MİLLİ EĞİTİM müdürümüzü ilçemize makamına geri getirilmezse ses getirmek için MİLLİEĞİTİM taşımacılığını yapmayacağız ."


fehmi
10.08.2024 10:18:28
osman yükseli tutmayın her platformda varlar kendileri ama nedense dolmuş fiyatlarına ses çıkarmadı ve ne hikmetse pazarda sinyal kullanılmıyor soğuksu minibüs cenneti olmuş sorması ayıp olmasında osman başkan pazarımızın supermanimi??? bu kadar ön plana çıkma çabası var olma çabası pes valla opazara hizmet vatandaşa hizmetse 95 tl pazar rize olurmu ha birde seçimlerdeki çalışmaları bertaraf falan

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI