MUBİN ÇAKMAK’TAN TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU’NA ZİYARET

Artvin Hopaspor geçmiş dönem başkanlarından Mubin Çakmak kulüp adına yakın dostu olan Türkiye Futbol Federasyonu başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

SPOR 3.10.2024 16:06:00 200 0
MUBİN ÇAKMAK’TAN TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU’NA ZİYARET

 

Artvin Hopaspor geçmiş dönem başkanlarından Mubin Çakmak kulüp adına yakın dostu olan Türkiye Futbol Federasyonu başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.  
 

Hayati Akbaş
 

İSTANBUL- Artvin Hopaspor geçmiş dönem başkanlarından İş insanı Mubin Çakmak kulüp adına yakın dostu olan Türkiye Futbol Federasyonu başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.  

Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede, Türk futbolunu hak ettiği noktalara taşımak için el birliğiyle yoğun bir mesai verdiklerini belirten TFF Başkanı. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, İş insanı ve geçmiş dönem A Hopaspor başkanı Mubin Çakmak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 

Mubin Çakmak ziyarette Artvin Hopaspor hakkında bilgiler vererek, bir kentin takımını sahiplendiğini ve her daim yanında olduğunu ifade ettiği konuşmasında “Dile kolay 3’ncü lige yükselme final karşılaşmasına Ülkemizin her köşesinden kalkıp binlerce taraftarı ile Sivas’a kadar gelip takımlarını desteklemeleri ülkemizde ender görünen bir olaydır. İşte böyle bir kentte zor durumda kalan takımlarına 40 iş insanımız bir araya gelerek sahip çıkıp kulübümüzün tüm borçlarını ödeyebilirse bu kenti her daim takdir etmek lazımdır. İşte bu yüzden sizlerden Hopa için verebileceğiniz ve yapabileceğiniz her türlü özveriyi bir kent adına ve o kentin marka değeri olan Artvin Hopaspor için talep etmekte en doğal hakkımızdır diye düşünüyorum Misafir perverliğinizden dolayı şahsınızı Artvin Hopaspor kulübü olarak TFF başkanımız olarak  teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi..
 

Ziyaret Mubin Çakmak’ın TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na Artvin Hopaspor forması takdim etmesi ardından sona erdi.
 



 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI