MİSAFİRİNİZ VAR

“Deminde Bir Çay İçin Sizdeyiz, Çocuklar İçin Hep Beraberiz” sloganıyla Rize Valiliği Bünyesinde ve İl Millî Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonuyla okul idareleri tarafından 20.02.2020 tarihinde “Misafiriniz Var” adlı aile ziyare

EĞİTİM 21.02.2020 11:34:20 113 0
MİSAFİRİNİZ VAR

“Misafiriniz Var” projesi kapsamında Rize Valisi Kemal Çeber’de Kurtuluş İlkokulu öğrencisi Semra Karal ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette Vali Çeber’e, eşi Neslihan Ayan Çeber ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ da eşlik etti.

Vali Çeber yaptığı açıklamada “ Ziyaretlerle her eğitim kademesinde ki öğrencilerin aileleri ile işbirliğini güçlendirerek okul ve veli arasındaki eğitsel birlikteliği geliştirmek, okul ile veli ilişkilerini geliştirerek başarıyı olumsuz etkileyen faktörleri tespit ederek ortak önlemler almak, değişik sebepler ile okula gelemeyen velileri, evinde ziyaret ederek, onları öğrencilerin hem sosyal hem de akademik gelişimleri hakkında bilgilendirmek amaçlanmıştır.” dedi. Etkinlik okullarımızda ve velilerimizin evlerinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

İlimizde bulunan tüm okullarda gerçekleştirilen program, her sınıf için rehber öğretmeni ve beraberinde gönüllü öğretmen/rehber öğretmen/idarecinin katılımı ile sağlanmıştır.


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor