KAYMAKAMLIK'DAN TIR KUYRUĞU AÇIKLAMASI

Artvin Kemalpaşa Kaymakamlığınca yapılan açıklamada TIR kuyruklarının Gürcü tarafında işlerin yavaşlamasından kaynaklandığı belirtildi.

YÖREDEN HABER 9.06.2019 10:43:37 169 1
KAYMAKAMLIK

KEMALPAŞA-Artvin Kemalpaşa Kaymakamlığı, son günlerde Sarp Sınır Kapısı’nda oluşan tır kuyruklarına ilişkin açıklamada bulunurken kuyrukların Gürcü tarafında işlerin yavaşlamasından kaynaklandığı belirtildi.

Kemalpaşa Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada; “ Sarp Sınır Kapısı’nda ihracat rekorlarının kırılması ve ülke ihracatına katkı için görevli personel 7/24 aralıksız çalışmakta olup, modernizasyon sonrası gümrük sahası en etkin şekilde kullanılmakta ve günlük 600’lere varan tır çıkışı ile 400’lere varan tır giriş işlemi yapılmaktadır. Ancak Gürcü tarafında işlemler uzun sürdüğü için bazen araç kuyrukları oluşabilmektedir. Bahse konu kuyruklara görevli idareciler tarafından derhal müdahale edilmekte ve kuyruk durumu an be an takip edilmektedir. Kamuoyunun dikkatlerine önemle sunarız” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
Hasan
13.06.2019 04:03:36
Gurcusdan evrak sikintisi 1 kisi pasoport 1 kisi ediyor ortalama gecis suresi 15 daka sarp gumruk gidis 100 metre mesayi kos gec obur perona sirat koprusunden gec demir uzerinden evrak ver sonrada gurcistan gelis tarafinda ixsray girmesi ve yetersiz giris 2 perondan ixsray girmek mucadele ediyosun mutayit cok aradiniz sonrada gurcustan evrak sikintisi de sarp.kapisi dogruduguz calisma olmuyor yok feto yok geto .... baskin sirasinda yakaladigi personeller ust seviye atama olmusdur o kapi sira sistemi gelmeden duzelme imkani yokdur bir baskan bakan geldiginde kuyruklar sifir neden dusuyor ????

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI